واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

امیرعبداللهیان: فقدان تصمیم سیاسی آمریکا مانع کنونی رسیدن به توافق است

وزیر امور خارجه افزود: فقدان تصمیم سیاسی آمریکا برای رفع تحریم‌هایی که به انتفاع اقتصادی مردم ایران گره خورده، مانع کنونی رسیدن به نتایج نهایی بوده و برای ما برخوردار شدن از منافع کامل اقتصادی و رفع موثر تحریم‌ها اولویت اساسی است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 27
کد خبر: ۱۲۷۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر «انریکه مورا» معاون مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که برای رایزنی و دیدار با علی باقری مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر کرده، امروز (یکشنبه) هفتم فروردین ماه ۱۴۰۱ با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه نیز ملاقات کوتاهی داشت. در این دیدار، آخرین وضعیت گفت‌وگوهای رفع تحریم در وین مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

امیرعبداللهیان در این دیدار ضمن قدردانی از تلاش‌های «جوزپ بورل» و انریکه مورا و با بیان این‌که جمهوری اسلامی ایران با جدیت در مذاکرات وین حضور یافته و برای رسیدن به توافق، ابتکارات لازم را ارائه کرده است، تصریح کرد: طرف‌های دیگر به ویژه دولت آمریکا باید جهت حل و فصل موضوعات باقیمانده رویکردی واقع بینانه اتخاذ کنند.

وزیر امور خارجه افزود: فقدان تصمیم سیاسی آمریکا برای رفع تحریم‌هایی که به انتفاع اقتصادی مردم ایران گره خورده، مانع کنونی رسیدن به نتایج نهایی بوده و برای ما برخوردار شدن از منافع کامل اقتصادی و رفع موثر تحریم‌ها اولویت اساسی است.

در این دیدار انریکه مورا معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت مذاکرات و ارزیابی خود در ارتباط با مسیر پیش رو پرداخت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر