سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

روسیه: آمریکا به‌دنبال تضعیف اروپا است

رئیس شورای امنیت روسیه گفت، آمریکا به‌دنبال تضعیف اروپایی‌ها و آسیب حداکثری به روابط آن‌ها با روسیه است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 28
کد خبر: ۱۲۷۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر،  «نیکلای پاتروشف» رئیس شورای امنیت روسیه روز دوشنبه گفت، آمریکا به‌دنبال تضعیف اروپا و به انحراف کشیدن روابط مسکو و اروپا است.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، این مقام امنیتی روس گفت:‌ «هدف آمریکا همانند جنگ جهانی دوم، کاملاً واضح بوده و به‌دنبال تضعیف اروپا و ایجاد آسیب حداکثری به روابط آن با روسیه است تا بتواند مزایای غیر قابل انکاری برای آینده توسعه اقتصادی خود ایجاد کند».

 

پاتروشف افزود: «زشت‌ترین و غم‌انگیزترین مثال سیاست مخرب واشنگتن اوکراین است که در قالبی ضد روسی ظرف سی سال گذشته و بعد از استقلال این کشور برنامه‌ریزی شد».

 

این مقام روس گفت، آمریکا متحدان اروپایی را مجبور به تحریم‌های نامشروع علیه روسیه کرد که اغلب به ضرر منافع خود آن‌ها هستند.

 

او در ادامه گفت:‌ «در نتیجه، حتی همین حالا و پیش از پاسخ کامل روسیه به تحریم‌ها، قیمت‌های مواد خوراکی و انرژی در کشورهای اروپا دچار جهش تندی شده‌اند».

 

پاتروشف افزود، واشنگتن نظام کنترل تسلیحاتی جهانی را به‌طور کامل از بین برده و معاهده‌های متعددی را طی دهه‌های گذشته تضعیف کرده که از جمله آن‌ها می‌تواند به معاهده تسلیحات اتمی میان‌برد، معاهده آسمان باز و معاهده علیه توسعه موشک‌های بالستیک اشاره کرد و چنین سیاست‌هایی آینده سیاره زمین را به خطر می‌اندازند.

 

با گذشت یک ماه از درگیری‌های اوکراین، هیأت‌های مذاکره کننده روسی و اوکراینی برای مذاکره وارد استانبول شده‌اند.

 

پس از شروع «عملیات ویژه» روسیه در اوکراین در پی عدم موفقیت مذاکرات روسیه و غرب بر سر ضمانت‌های امنیتی و همچنین تداوم حملات توپخانه‌ای ارتش اوکراین علیه نواحی خودمختار روس‌زبان، آمریکا و متحدانش تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال کردند./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار