آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

واکنش مقام روس به زورگویی آمریکا درباره ایران

«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین بامداد سه‌شنبه در پیامی در توئیتر به زورگویی آمریکا در عرصه بین‌الملل درباره تعامل با ایران انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 04
کد خبر: ۱۲۷۶۰

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین در پیامی در توئیتر به زورگویی آمریکا در عرصه بین‌المللی درباره تعامل با ایران انتقاد کرده و آن را محدود کردن حق حاکمیت کشورها توصیف کرد.


«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین بامداد سه‌شنبه در پیامی در توئیتر به زورگویی آمریکا در عرصه بین‌الملل درباره تعامل با ایران انتقاد کرد.

 

وی در این پیام توئیتری نوشت: چالش بزرگ امروزی تحریم‌های برون مرزی است. آمریکا در مورد ایران می‌گوید "شاید روابط تجاری شما با ایران بر اساس قوانین بین‌المللی باشد اما ما آن را دوست نداریم و شما باید آن را متوقف کنید. اگر شما اطاعت نکنید مجازات می‌شوید."

 

اولیانوف در ادامه توئیت خود نوشت: آیا این تلاش برای محدود کردن حق حاکمیت دیگران نیست؟ آیا شما این را دوست دارید؟

 

دولت ترامپ سه‌شنبه ۸ می سال گذشته (۱۸ اردیبهشت‌ماه 1397) به طور یکجانبه آمریکا را از برجام خارج کرد و وزارت خزانه‌داری این کشور اعلام کرد تحریم‌ها علیه ایران را پس از دوره‌های زمانی ۹۰ و ۱۸۰ روزه امضا احیا خواهد کرد و دیگر کشورها را برای توقف مراوده اقتصادی با ایران تحت فشار قرار داد.

 

دولت ترامپ که وعده داده بود به سرعت صادرات نفت ایران را به صفر خواهد رساند در ماه‌های بعد از این تهدید عقب‌نشینی کرد و آبان‌ماه سال گذشته 8 کشور از جمله چین را از تحریم‌ها معاف کرد.

 

سرانجام کاخ سفید پس از پایان معافیت 8 کشور از تحریم، این معافیت‌ها را تمدید نکرد و تهدید کرد کشورهایی که به واردات نفت از ایران ادامه دهند تحت تحریم‌های آمریکا قرار می‌گیرند.

 

جمهوری اسلامی ایران اردیبهشت ماه امسال در سالگرد خروج آمریکا از توافق هسته‌ای اعلام کرد به دلیل محقق نشدن منافع اقتصادی متصور در برجام، اجرای بخشی از تعهدات خود از جمله سقف ذخایر اورانیوم با غنای پایین و آب سنگین را متوقف می‌کند.

 

ایران همان زمان ۶۰ روز به طرف‌های برجام فرصت داد تا راه‌حلی برای مشکلاتی که آمریکا در مسیر اجرای این توافق ایجاد کرده بیابند، در غیر اینصورت تهران اجرای دیگر مفاد توافق هسته‌ای را نیز متوقف می‌کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار