امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

ادامه ناپایداری‌های جوی تا پایان هفته

ادامه ناپایداری‌های جوی تا پایان هفته کارشناس هواشناسی کوهستان گفت: بر اساس پیش بینی سازمان هواشناسی تا اواخر هفته ناپایداری‌هایی به شکل بارش‌ رگباری خواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۳ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 29
کد خبر: ۱۲۷۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر محسن هاشم نژاد گفت: روز سه شنبه ناپایداری‌ها را در نوار شمالی به ویژه البرز، ساحل خزر و تا حدودی شمال شرق کشور شاهد خواهیم بود. روز چهارشنبه ناپایداری‌ها کمتر می‌شوند و دمای هوا افزایش می‌یابد. روز پنجشنبه در شمال و شمال غرب کشور برخی ناپایداری‌ها به صورت بارش‌های رگباری همراه با رعدوبرق خواهد بود و در نوار زاگرس ناپایداری‌های محلی در بعدازظهر به وقوع خواهد پیوست.

به گفته او در روز پنجشنبه در ارتفاعات باد شدید خواهد وزید که از شمال غرب شروع می‌شود و به مرکز می‌رسد و انتهای روز جمعه از شرق کشور خارج خواهد شد، بر این اساس ناپایداری‌ها در روز جمعه کمتر می‌شود.

او گفت: افزایش تابش آفتاب و به دنبال آن افزایش دریافت انرژی در سطح زمین همراه با رطوبت هوا شرایط ناپایداری جوی را فراهم می‌کند.

بر اساس پیش بینی سازمان هواشناسی امروز تا اوایل وقت فردا (چهارشنبه) در نوار شرقی و جنوب شرق کشور به ویژه در منطقه زابل و نوار شرقی کرمان وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک انتظار می‌رود و در سایر مناطق کشور جوی آرام حاکم است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار