لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح به‌مناسبت یوم‌الله 12 فروردین

ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیه‌‌ای به‌مناسبت روز جمهوری اسلامی تصریح کرد: نظام سلطه پس از ناکامی در جنگ سخت و فشار‌های اقتصادی، با تحریف حقایق و تصویرسازی وارونه از پیامد‌های انقلاب، در صدد تضعیف اعتماد ملت است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 31
کد خبر: ۱۲۷۷۵۹

ستاد کل نیرو‌های مسلح در بیانیه‌ای با تبریک یوم‌الله ۱۲ فروردین «روز جمهوری اسلامی ایران» به ملت شریف و بصیر ایران اسلامی، بر لزوم سیاستگذاری دستگاه‌های لشکری و کشوری در مقابله همه جانبه با توطئه‌های دشمنان و اجرایی نمودن شعار سال و توجه جدی به مقوله تولید ملی برای عبور از تنگنا‌های اقتصادی کشور تاکید کرد.

در این بیانیه آمده است: بی گمان روز دوازدهم فروردین ۱۳۵۸ نقطه عطفی برای استقلال کشور در تاریخ انقلاب اسلامی ایران محسوب می‌شود چرا که مردم پس از سرنگون نمودن رژیم طاغوت و ستم شاهی پهلوی در لبیک به ندای، ولی فقیه و رهبر حکیم و فرزانه خود حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) در این روز به یادماندنی با مشارکت گسترده و آگاهانه و آرای بی‌نظیر ۹۸ درصدی، «جمهوری اسلامی» را به عنوان نظام و الگوی حکمرانی اسلامی برای اداره کشور برگزیدند و تجلی مردم سالاری دینی و اراده قطعی ملت در تثبیت انقلاب اسلامی را در تاریخ به ثبت رسانده و به رخ جهانیان کشاندند.

در بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان شده است: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که از همان ابتدای شکل گیری با انواع توطئه‌ها از سوی دشمنان داخلی و خارجی از جمله جنگ تحمیلی هشت ساله مواجه شد با هدایت داهیانه امامین انقلاب اسلامی و حضور مردم همیشه در صحنه بر تمامی دسیسه‌ها فائق آمد و با وجود تهدید‌های گوناگون و تحریم‌های ظالمانه به نظامی مستحکم، مقتدر و موثر در معادلات جهانی تبدیل شده است، اما در عین حال نظام سلطه پس از ناکامی در جنگ سخت و فشار‌های اقتصادی، این بار با طراحی جنگ نرم و شناختی و با بهره گیری حداکثری از ظرفیت امپراطوری رسانه‌ای خود با تحریف حقایق، سیاه نمایی و تصویرسازی وارونه از دستاورد‌ها و پیامد‌های ارزشمند انقلاب، در صدد تضعیف اعتماد آحاد ملت ایران به نظام اسلامی و ایجاد نا امیدی در بین نسل جوان نسبت به آینده کشور بر آمده است، که برای مقابله با آن، بایستی از طریق جهاد تبیین، دستاورد‌های انقلاب و نظام اسلامی در ابعاد داخلی و بین‌المللی را تشریح و با برنامه ریزی هدفمند و هوشمندانه، اهداف و توطئه‌های دشمنان در عرصه جنگ نرم را خنثی نمود.

این بیانیه در پایان ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهیدان گرانقدر انقلاب اسلامی و تکریم مقام شامخ معمار کبیر انقلاب اسلامی (رحمت الله علیه) با اشاره به تدبیر مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) در نامگذاری سال ۱۴۰۱ با عنوان «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» بر لزوم سیاستگذاری و برنامه‌ریزی سازمان‌های لشکری و کشوری و همدلی اقشار مختلف مردم، برای تحقق شعار سال، در جهت به کارگیری دانش و فناوری‌های جدید برای تقویت تولید ملی، خودکفایی و پیش‌روندگی شتابان نظام مقدس جمهوری اسلامی تاکید نموده است.

کلمات کلیدی: 12 فروردین
ارسال نظر