ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

این سبزی سرعت رشد کرونا را کاهش می‌دهد

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که ماده شیمیایی موجود در سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی سرعت رشد ویروس کرونا و ویروس‌های سرماخوردگی را کاهش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 02
کد خبر: ۱۲۷۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر گروهی از محققان با انجام آزمایش‌های خاص روی موش‌ها به این نتیجه رسیدند که یک ماده شیمیایی مشتق شده از ترکیبی که به وفور در کلم بروکلی و دیگر گیاهان چلیپایی یافت می‌شود، می‌تواند به عنوان سلاحی در برابر ویروس کرونا و ویروس‌های سرماخوردگی در نظر گرفته شود.

سولفورافان، یک ماده شیمیایی مشتق از گیاه، که به عنوان فیتوکمیکال نیز شناخته می‌شود، می‌تواند از تکثیر ویروس کرونا در سلول‌های میزبان جلوگیری کند.

پیش‌ساز طبیعی سولفورافان در سبزیجات چلیپایی، به ویژه در کلم بروکلی، گل کلم، کلم پیچ و کلم بروکسل به مقدار فراوان وجود دارد.

نتایج مطالعات پیشین نشان می‌دهد که سولفورافان با ایجاد تداخل در بعضی از فرآیندهای سلولی، دارای خواص پیشگیری از سرطان و عفونت است.

لازم است مطالعات بیشتری در این زمینه صورت بگیرد تا نتایج به دست آمده تأیید شود. محققان در این مطالعه موش‌ها را مورد ارزیابی قرار دادند، بنابراین بهتر است در آینده تأثیر مصرف سبزیجات چلیپایی بر پیشگیری از تکثیر ویروس کرونا در بدن انسان، مورد بررسی قرار بگیرد.

با انجام مطالعات مربوطه مشخص خواهد شد که آیا سولفورافان می‌تواند در پیشگیری یا درمان بیماری کووید ۱۹ مؤثر واقع شود یا خیر.

ارسال نظر