جدایی بازیکن عراقی از استقلال خوزستان رسانه ترکیه‌ای: کارتال با پرسپولیس توافق کرد ساکت الهامی استعفا کرد شوک بزرگ به پرسپولیس / بازیکن ازبک دیدار با تراکتور و الهلال را از دست داد جزئیات سقوط هواپیمای نظامی در کبودراهنگ: ۲ خلبان هواپیمای دچار صدمه جزئی شدند آتش سوزی گسترده در بیمارستان «مفتح» ورامین پرسپولیس با سرمربی ترک به توافق نهایی رسید / پیشنهاد ۲۰۰ میلیارد تومانی دعوت علی‌اف از پزشکیان برای سفر به آذربایجان رسانه عبری: ترامپ از قطر انتقام خواهد گرفت بن فرحان: باید از وقوع جنگ میان ایران و اسرائیل جلوگیری کنیم مسکو: ۷ پهپاد اوکراین بر فراز کریمه منهدم شدند حمایت عربستان از حکومت جولانی / بن فرحان به بیروت می‌رود پسر قاضی مقیسه: قاتل منافق به بهانه عمل جراحی، برای آموزش ترور رفته بود العربیه: حماس برای اولین‌بار پس از ترور السنوار جانشین او در غزه را معرفی کرد تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش

این سبزی سرعت رشد کرونا را کاهش می‌دهد

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که ماده شیمیایی موجود در سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی سرعت رشد ویروس کرونا و ویروس‌های سرماخوردگی را کاهش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 02
کد خبر: ۱۲۷۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر گروهی از محققان با انجام آزمایش‌های خاص روی موش‌ها به این نتیجه رسیدند که یک ماده شیمیایی مشتق شده از ترکیبی که به وفور در کلم بروکلی و دیگر گیاهان چلیپایی یافت می‌شود، می‌تواند به عنوان سلاحی در برابر ویروس کرونا و ویروس‌های سرماخوردگی در نظر گرفته شود.

سولفورافان، یک ماده شیمیایی مشتق از گیاه، که به عنوان فیتوکمیکال نیز شناخته می‌شود، می‌تواند از تکثیر ویروس کرونا در سلول‌های میزبان جلوگیری کند.

پیش‌ساز طبیعی سولفورافان در سبزیجات چلیپایی، به ویژه در کلم بروکلی، گل کلم، کلم پیچ و کلم بروکسل به مقدار فراوان وجود دارد.

نتایج مطالعات پیشین نشان می‌دهد که سولفورافان با ایجاد تداخل در بعضی از فرآیندهای سلولی، دارای خواص پیشگیری از سرطان و عفونت است.

لازم است مطالعات بیشتری در این زمینه صورت بگیرد تا نتایج به دست آمده تأیید شود. محققان در این مطالعه موش‌ها را مورد ارزیابی قرار دادند، بنابراین بهتر است در آینده تأثیر مصرف سبزیجات چلیپایی بر پیشگیری از تکثیر ویروس کرونا در بدن انسان، مورد بررسی قرار بگیرد.

با انجام مطالعات مربوطه مشخص خواهد شد که آیا سولفورافان می‌تواند در پیشگیری یا درمان بیماری کووید ۱۹ مؤثر واقع شود یا خیر.

ارسال نظر