سخنگوی قوه قضاییه: در حمله به اوین تعدادی زندانی فرار کردند / ۵ زندانی جرایم مالی هم شهید شدند آخرین وضعیت پرداخت خسارات حادثه‌دیدگان انفجار بندر شهید رجایی ضرب و شتم شدید قرقبان فریدونشهری در حین ماموریت حفاظت از منابع طبیعی آیا حمله به اوین برای حذف برخی از جاسوسان اسراییلی بوده؟ تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند پیامد‌های استخدام و بکارگیری اتباع غیرمجاز هواشناسی ایران ۲۱ تیر / افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در اکثر نقاط عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابر‌ها رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد اعضای باند سارقان فرا استانی در کرمان دستگیر شدند رگبار و رعدوبرق در مناطقی از تهران و البرز قاتل نیان کوچولو در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد کشف ۴۰۰۰ بسته ماده مخدر ناس در گرمه کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد/ اعلام نحوه ویرایش اطلاعات نادرست

تازه ترین اطلاعات درباره سویه جدید ویروس کرونا

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد جهش جدید ویروس کرونا XE، حدود ۱۰ درصد بیشتر از امیکرون قابلیت انتقال پذیری دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۲ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 03
کد خبر: ۱۲۷۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد جهش جدید ویروس کرونا که به نام «XE» شناخته می‌شود، به نظر می‌رسد ۱۰ درصد بیشتر از زیرسویه «BA.۲» امیکرون که مسری‌ترین سویه شناخته شده است، قابلیت انتقال پذیری دارد.

به گفته سازمان جهانی بهداشت، XE، یک سویه نوترکیب از دو زیرمجموعه BA.۱ و BA.۲، است و همچنان به جهش امیکرون تعلق دارد.

در این گزارش آمده است: «برآورد‌های اولیه حاکی از آن است که این جهش نوترکیب حداقل ۱۰ درصد مسری‌تر از امیکرون پنهان‌کار است که به عنوان مسری‌ترین جهش ویروس کرونا شناخته می‌شود.»

سویه مذکور نخستین بار در اواسط ماه ژانویه در انگلیس شناسایی شد و بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت ۱۰ درصد قابل انتقال‌تر از زیر سویه BA.۲ است.

به گفته سازمان جهانی، بهداشت در حال حاضر گونه فرعی BA.۲ سویه غالب ویروس کرونا در سراسر جهان است که تقریباً ۸۶ درصد از تمام موارد توالی شده را تشکیل می‌دهد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار