جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است مدارس ابتدایی طالقان سه شنبه ۹ دی تعطیل شد فعالیت مدارس برخی شهر‌های کردستان سه شنبه تعطیل است اخبار تعطیلی مدارس سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ مدارس چهارمحال و بختیاری ۹ دی تعطیل شد؟ فعالیت مدارس مریوان فردا سه‌شنبه ۹ دی تعطیل است مدارس ایلام سه‌شنبه ۹ دی تعطیل شد/ فعالیت ادارات با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شود زیر بازار تهران چه خبر است؟ شرایط جدید تعویض پلاک خودروها اعلام شد مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد

خروسک، تظاهر شایع اُمیکرون در کودکان است

دکتر وندایی اظهار کرد: ویروس اُمیکرون در کودکان بیشتر از همه ، راه های هوایی فوقانی را درگیر می کند؛ چون این راه ها، نسبت به بزرگسالان باریک تر است و همین موضوع احتمال انسداد را بالاتر می برد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 03
کد خبر: ۱۲۴۵۹۷

به گزارش راهبرد معاصر دکتر وندایی اظهار کرد: ویروس اُمیکرون در کودکان بیشتر از همه ، راه های هوایی فوقانی را درگیر می کند؛ چون این راه ها، نسبت به بزرگسالان باریک تر است و همین موضوع احتمال انسداد را بالاتر می برد.
متخصص کودکان و نوزادان مرکز آموزشی و درمانی قدس قزوین گفت : اخیرا و با شیوع اُمیکرون به عنوان سویه غالب ویروس کرونا در کشور شاهد بروز موارد متعدد خروسک هستیم که بیشتر از همه کودکان کم سن تر بویژه کودکان زیر پنج سال را مبتلا می کند.

دکتر محمود وندایی با اعلام این مطلب افزود : خروسک، که در علم پزشکی به آن «کروپ» می گویند، بیماری است که بطور عمده در اواخر پاییز و اوایل زمستان در اثر ویروس های تنفسی شایع می شود.

به گفته این متخصص کودکان و نوزادان مرکز آموزشی درمانی قدس قزوین علائم خروسک، شامل: تب و آبریزش بینی، سرفه، تنگی نفس و خس خس بلند سینه است.

دکتر وندایی اظهار کرد: ویروس اُمیکرون در کودکان بیشتر از همه ، راه های هوایی فوقانی را درگیر می کند؛ چون این راه ها، نسبت به بزرگسالان باریک تر است و همین موضوع احتمال انسداد را بالاتر می برد.

وی بابیان اینکه خوشبختانه این تظاهر بیماری، با داروهای ضد التهاب، مثل کورتون در بیشتر موارد قابل درمان است؛ یادآورشد: مهمترین نکته، مراجعه به موقع به مراکز درمانی است.

این متخصص کودکان و نوزادان مرکز آموزشی و درمانی قدس قزوین هشدار داد که متأسفانه بسیاری از خانواده ها به علت ترس از مراجعه به بیمارستان ها و مراکز درمانی، باعث کهنه شدن بیماری در کودک، و طولانی تر شدن دوره درمان می شوند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار