زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال

امیرعبداللهیان: آمریکا مسئول تطویل مذاکرات است

امیرعبداللهیان در گفت‌وگو با همتای عمانی گفت: ایران آماده یک توافق خوب و پایدار می‌باشد اما طرف آمریکایی با برخی زیاده خواهی‌ها، مسئول مستقیم تطویل مذاکرات تا‌کنون بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۷ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 03
کد خبر: ۱۲۸۰۰۲

به گزارش راهبرد معاصر بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه سلطنت عمان در تماس تلفنی با  حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، در مورد برخی مسائل دوجانبه، منطقه ای و بین المللی مورد اهتمام مشترک از جمله برقراری آتش بس در یمن و همچنین مذاکرات وین گفتگو و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه عمان  در این تماس تلفنی ضمن تبریک فرار رسیدن ماه مبارک رمضان به دولت و ملت ایران، از برقراری  آتش بس در یمن استقبال کرد و  با تشکر از نقش و تلاش های کشورمان در این خصوص، ابراز امیدواری نمود که این موضوع موجب فراهم شدن بستر لازم برای گفت و گو ها بین همه طرف های یمنی و بازگشایی مرزهای این کشور گردد.

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن تبریک متقابل ماه مبارک رمضان به همتای عمانی و دولت و ملت عمان و همچنین ابراز امیدواری نسبت به پایدار ماندن آتش بس در یمن، از نقش سازنده عمان در این راستا قدردانی کرد.

 امیرعبداللهیان در این خصوص اظهار داشت: اکنون آنچه مهم است لغو کامل محاصره انسانی به موازات استمرار آتش بس می باشد. همچنین در حال حاضر ارسال کمک های انسان دوستانه برای مردم یمن بسیار مهم است.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین در خصوص مذاکرات وین، از اعمال تحریم های مجدد از سوی آمریکا در مورد برخی از اشخاص و شرکت های ایرانی انتقاد کرد و خاطر نشان نمود: جمهوری اسلامی ایران آماده یک توافق خوب و پایدار می باشد اما طرف آمریکایی با برخی زیاده خواهی ها، مسئول مستقیم تطویل مذاکرات تا کنون بوده است.

وزرای امور خارجه دو کشور در خصوص تداوم مشورت و رایزنی مستمر در خصوص موضوعات در دستور کار دو کشور توافق کردند./تسنیم

ارسال نظر