خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

عبدالملکی:از پول‌ پاشی پرهیز می کنیم

عبدالملکی:از پول‌ پاشی پرهیز می کنیم حجت الله عبدالملکی گفت: امسال منابع تولید و اشتغال در تبصره ۱۶ و ۱۸ لحاظ شده و در هر جایی که بودجه‌ای خرج شود، باید نتیجه داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۷ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 04
کد خبر: ۱۲۸۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر یکی از احکام مهم بودجه ای که تأثیر قابل توجهی بر اشتغال دانش بنیان دارد، بند «الف» تبصره «۱۸» است که از سال ۱۳۹۶ تاکنون به منظور یکدست نمودن منابع اشتغال زایی در بودجه دنبال شده است.

در تبصره «۱۶» لایحه بودجه ۱۴۰۱ هم که مربوط به تسهیلات تکلیفی به شبکه بانکی می شود، منابع تخصیص تسهیلات از محل ۱۰۰ درصد منابع قرض الحسنه و ۵۰ درصد سپرده های جاری شبکه بانکی پس از کسر سپرده قانونی تعیین شده و همچنین قید شده که مصارف آن باید طبق قوانین دائمی مصوب ازجمله قانون برنامه ششم توسعه تعیین شود. 

اما وزیر کار در حاشیه جلسه کمیسیون اجتماعی در مجلس گفت: از این به بعد طرح‌هایی که برای اشتغال اجرا می‌شود، نظارت بر خط خواهد شد. تمام دستگاه‌هایی که در زمینه اشتغال مأموریت دارند فرصت شغلی باید ایجاد کند کد آن در سامانه ثبت می‌شود و نظارت میدانی انجام می‌شود و پس از ارسال در سامانه بعدی، نظارت میدانی اتفاق می افتد که در صورت تأیید، به عنوان شغل ایجاد شده در نظر گرفته می شود.

گفتنی است اعضای ستاد هماهنگی اقتصادی دولت در جلسه دیشب، پیشنهادهای وزرای رفاه و صمت در زمینه تقویت بنیان های تولید و توسعه را پس از تبادل نظر تصویب کردند.

 دولت پیش از این در جلسات پارسال، مصوبات لازم را برای رفع موانع تولید تصویب و ابلاغ کرده بود.

عبدالملکی همچنین در مورد راهکارهای تثبیت مشاغل گفت: یک بسته بسیار عالی برای تثبیت و توسعه اشتغال در سال ۱۴۰۱ آماده شده است که مراحل نهایی خود را برای تصویب در دولت طی می‌کند که جزئیات آن را به اطلاع کارفرمایان و کارگران می رسانیم./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار