ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

روسیه ورود اتباع و قانونگذاران استرالیایی را ممنوع کرد

روسیه ورود اتباع و قانونگذاران استرالیایی را ممنوع کرد در واکنش به تحریم‌های اخیر کانبرا، روسیه ورود ۲۲۸ تبعه و قانونگذار از استرالیا را ممنوع کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۲ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 07
کد خبر: ۱۲۸۵۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری از اعمال تحریم‌های روسیه علیه استرالیا و ممنوعیت ورود برخی رهبران این کشور به مسکو، خبر دادند.

 

روسیه در واکنش به تحریم‌هایی که به تازگی از سوی کانبرا علیه مسکو اعمال شده بود، ۲۲۸ تابعه و قانونگذار استرالیا از جمله «اسکات موریسون» نخست‌وزیر این کشور، را در لیست تحریم‌های خود گنجاند.

 

همچنین روسیه امروز فهرستی از ۲۲۸ قانونگذار استرالیایی و اعضای دولت که از ورود به روسیه منع شدند را منتشر کرد.

 

از طرفی گفته می‌شود نام ۱۳۰ تبعه نیوزلند از جمله نخست‌وزیر این کشور نیز در فهرست تحریمی روسیه به چشم می‌خورد.

 

مونته‌نگرو نیز دیپلمات‌های روس را اخراج می‌کند
به گزارش خبرگزاری سی‌جی‌تی‌ان، وزارت امور خارجه «مونته‌نگرو» روز پنجشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد این کشور ۴ دیپلمات روس را اخراج می‌کند.

 

بر اساس بیانیه وزارت خارجه مونته‌نگرو، دیپلمات‌ها باید ظرف ۷ روز این کشور را ترک کنند.

 

‌در حال حاضر ۴۳ روز از حمله نظامی روسیه به اوکراین می‌گذرد و کشور‌های غربی به این بهانه در تلاش برای اعمال فشار بیشتر بر روسیه هستند، در تازه‌ترین اقدام امروز (پنج‌شنبه) سازمان ملل نشستی برگزار کرد که در آن اکثر اعضا به خروج روسیه از حقوق بشر سازمان ملل رأی دادند.

 

البته یک مقام روسیه به خبرگزاری ریانووستی گفت روسیه تصمیم برای تعلیق این کشور از شورای حقوق بشر را غیرقانونی می‌داند و معتقد است با انگیزه سیاسی انجام گرفته است.

 

مجلس سنای آمریکا نیز در رأی‌گیری جداگانه‌ای به تعلیق روابط نرمال تجاری با روسیه و ممنوع کردن واردات نفت این کشور رأی مثبت داد، در این رأی‌گیری تمامی ۱۰۰ رأی اعضا مثبت اعلام شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار