مهاجمان مسلح ۳۸ نفر را در نیجریه کشتند ترامپ: تعرفه جهانی را به ۱۵درصد افزایش می‌دهیم حزب‌الله شهادت ۸ تن از نیرو‌های خود را در حملات اسرائیل به بقاع تایید کرد طالبان کتک زدن همسران و فرزندان را مشروع کرد سنتکام تصاویری از تمرین نظامیان آمریکایی در منطقه منتشر کرد + عکس سقوط بالگرد در روسیه؛ ۳ کشته برجا گذاشت نمایش توان دریایی ایران در کنار بیش از ۷۰ کشور/ ناوشکن دنا در سواحل هند پهلو گرفت پاسخ ایران به اظهارات دونالد ترامپ درباره آمار قربانیان پرونده اپستین؛ لرزه یک رسوایی دیگر بر ستون‌های کاخ سلطنتی انگلیس دو پیشنهاد تاییدنشده ایران به آمریکا در مذاکرات نقشه ترامپ برای توافق هسته‌ای با بن‌سلمان مخالفت انگلیس با استفاده از پایگاه‌هایش برای حمله به ایران ادعای تازه ترامپ درمورد ایران و جزیره دیه‌گو گارسیا ترامپ ضرب‌الاجل تازه‌ای برای ایران تعیین کرد نماینده ایران در سازمان ملل: ایران آماده پاسخ قاطع و قانونی به هر تجاوز است

نامه ضد ایرانی سناتور‌های آمریکا به بایدن

چند سناتور جمهوری‌خواه آمریکا در هراس از بازگشت احتمالی دولت دموکرات جو بایدن به توافق هسته‌ای با ایران، در نامه‌ای ضد ایرانی خواستار حمایت از رژیم صهیونیستی شدند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 09
کد خبر: ۱۲۸۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، در این نامه خطاب به بایدن ادعا شده است: به نظر می‌رسد دولت شما قصد دارد به یک توافق هسته‌ای جدید با ایران دست یابد که مسیر این کشور برای دستیابی به سلاح‌های هسته‌ای را هموار کند. ایران مجهز به سلاح هسته‌ای پیامد‌های منفی بزرگی در منطقه خواهد داشت.

سناتور‌های جمهوری خواه از جمله «مارکو روبیو»، «تد کروز»، «تام کاتن»، «جیم ریش»، «لیندسی گراهام»، «بیل هاگرتی» و «راگر ویکر» در ادامه ادعا‌های ضد ایرانی خود افزودند: ایران هسته‌ای موجودیت اسرائیل و دولت‌های عرب متحد ما را به خطر انداخته، موقعیت آمریکا را در خاورمیانه تخریب می‌کند و در نهایت آمریکا را تهدید خواهد کرد. (بنابر این) اصلاح مسیر لازم است.

در بخش دیگر این نامه آمده است: ما از دولت شما می‌خواهیم که برای ارائه قابلیت‌های نظامی به اسرائیل با هدف دفاع از خود در مقابل ایران اقدامات فوری انجام دهید.

 تد کروز سناتور جمهوری‌خواه تگزاس در مصاحبه با رسانه سعودی ایران اینترنشنال مدعی شد، دلیل اینکه دولت آمریکا نمی‌خواهد جزئیات این مذاکرات (مذاکرات وین) آشکار شود این است که نتیجه این مذاکرات یک توافق وحشتناک برای آمریکا است.

دور هشتم مذاکرات رفع تحریم‌ها که از ششم دی‌ماه سال گذشته آغاز شد، ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ به پیشنهاد مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا وارد یک دوره تنفس شد و مذاکره کنندگان برای مشورت‌های سیاسی به پایتخت‌های خود بازگشتند. قریب به اتفاق کشور‌های مشارکت کننده در گفت وگوها، خواهان جمع‌بندی سریع‌تر مذاکرات هستند، اما دستیابی به توافق نهایی در انتظار تصمیمات سیاسی ایالات متحده آمریکا در خصوص چند موضوع باقی‌مانده مهم و کلیدی است.

همزمان برخی قانونگذاران جمهوریخواه و تندروی آمریکا در هراس از لغو تحریم‌ها علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تقلا برای ارائه طرح‌های ضد ایرانی هستند.

اظهارات و طرح‌های ضد ایرانی تندرو‌ها در آمریکا در حالی است که اکثر سیاستمداران و مقامات جهان از جمله خود آمریکایی‌ها معتقدند تئوری ترامپ در مورد خروج از برجام و انجام توافق قوی‌تر با ایران با اعمال تحریم‌های سخت و سیاست فشار حداکثری اشتباه بود و شکست خورده است. /ایرنا

جمهوری اسلامی ایران می‌گوید که اگر طرف آمریکایی واقع‌بینانه عمل کند، امکان دستیابی به توافق در وین وجود دارد. توافق مد نظر ایران سندی است که تحریم‌ها به صورت حداکثری رفع و منطقه هم از اجرای آن بهره‌مند شود.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امورخارجه ایران به تازگی اعلام کرد: اگر مکثی در روند مذاکرات وین دیده می‌شود، بدلیل زیاده خواهی طرف آمریکایی است. وزارت امورخارجه در جهت کسب عالی منافع ملت و رعایت خطوط قرمز‌ها با قدرت و منطق عمل می‌کند. هرگز زیر بار زیاده خواهی آمریکا نخواهیم رفت. اگر کاخ سفید واقع بینانه رفتار کند، توافق دست یافتنی است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار