یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

ترامپ: احتمالا در انتخابات ۲۰۲۴ شرکت می‌کنم

ترامپ: احتمالا در انتخابات ۲۰۲۴ شرکت می‌کنم رئیس‌جمهور جنجالی سابق آمریکا در جمع هواداران خود در ایالت کارولینای شمالی اعلام کرد که احتمالاً در دور بعدی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شرکت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 10
کد خبر: ۱۲۸۷۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور جنجالی سابق ایالات متحده آمریکا روز گذشته (شنبه) در جمع هواداران خود در «سلما» ایالت «کارولینای شمالی» بار دیگر از احتمال شرکت در دور بعدی انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا خبر داد.

خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» در این خصوص گزارش کرد، ترامپ از هواداران خود سؤال پرسید: «حقیقت این است که من دوبار شرکت کردم، دوبار پیروز شد. بار دوم در مقایسه با دور اول عملکرد بهتری داشتم و هم‌اکنون، احتمالاً مجبور شویم بار دیگر این کار را انجام دهیم. آیا اینجا کسی هست که تمایل داشته باشد بار دیگر مشارکت مرا (در انتخابات ریاست‌جمهوری آتی آمریکا) شاهد باشد؟»

رئیس‌جمهور جنجالی سابق آمریکا که معتقد است «جو بایدن» رئیس‌جمهور فعلی آمریکا با تقلب گسترده انتخاباتی پیروز شده است، بار دیگر بایدن را به «تسلیم ننگین یکی پس از دیگری» متهم کرد و گفت که اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه به اوکراین حمله نمی‌کرد.

ترامپ همچنین در جمع هواداران خود تأکید کرد که ایالات متحده قدرتمندترین توانایی‌های هسته‌ای را در اختیار دارد. در پایان ماه مارس (ماه گذشته میلادی)، ترامپ به شبکه «فاکس بیزنس» گفته بود که اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، روسیه را با زیردریایی اتمی تهدید کرده بود.

ترامپ از زمان شکست در انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده آمریکا، بار‌ها از تریبون مختلف از تمایل خود برای شرکت مجدد در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا سخن به میان آورده است، اما تاکنون رسماً نامزدی خود برای ریاست‌جمهوری بعدی آمریکا را اعلام نکرده است.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، نتایج نظرسنجی که وبگاه «هیل» وابسته به کنگره آمریکا اخیراً منتشر کرده بود، ترامپ در رقابت‌های فرضی ریاست‌جمهوری انتخابات ۲۰۲۴ از هر دو نفر یعنی بایدن و «کامالا هریس» معاون بایدن جلوتر قرار گرفته است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار