عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟ رئیس قوه قضاییه: ان‌شاءالله خواب‌هایی که برای ایران دیده‌اند تعبیر نخواهد شد

ممنوعیت تشکیل کلاس های ساعتی و نوبتی در مدارس ‌

به گفته سخنگوی وزارت آموزش و پرورش تشکیل کلاس های ساعتی و نوبتی در مدارس ممنوع است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۴ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 09
کد خبر: ۱۲۸۷۲۲

به گزارش راهبرد معاصر ستاری فر سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت:طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا آموزش در مدارس فقط به صورت حضوری خواهد بود و همه دانش آموزان باید در یک گروه و پنج روز در هفته در مدرسه حاضر شوند. تاکنون ۳۵ هزار بازدید از مدارس داشته ایم و برای ۲۰۴ مدیر و معاون متخلف توبیخ، کسر حقوق و لغو ابلاغ صادر شده است دانش آموزان باید ۵ روز هفته را در کلاس ها حاضر شوند و تشکیل کلاس های ساعتی، نوبتی (یک روز در میان) و یا ترکیبی (مجازی و حضوری) در مدارس غیرقانونی خواهد بود. وی گفت: طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا شرط حضور دانش آموزان در کلاس‌ها تنها زدن ماسک و تهویه مناسب هواست و گروه بندی دانش آموزان به بهانه رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، تخلف محسوب می‌شود.

 

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x

 


معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: تنها سه دسته از دانش آموزان شامل مبتلایان، دارای علائم و بیماران زمینه‌ای می‌توانند به صورت موقت از آموزش‌های مجازی استفاده کنند.
ستاری فر ادامه داد: دانش آموزان این سه گروه باید تاییدیه پزشک معتمد را بیاورند که مستندات این تاییدیه در سامانه ایران من بارگذاری خواهد شد.
وی افزود: ملاک ابتلای دانش آموزان و غیبت آن‌ها در کلاس‌های حضوری سامانه ایران من است و در غیر این صورت غیبت دانش آموزان غیرموجه تلقی خواهد شد.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: پزشکان مستقر در مراکز جامع خدمات بهداشتی یا مراقبان بهداشت مدارس می‌توانند دانش آموزان مبتلا را شناسایی و استراحت پزشکی برای آن‌ها در نظر بگیرند.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: دانش آموزان غایب که غیبت غیرموجه دارند با توجه به میزان غیبت خود مشمول کسر نمره انضباطی و نمره مستمر خواهند شد.
وی گفت: تعطیلی هر مدرسه برای آلودگی هوا براساس مصوبات کمیته ستاد اضطرار ستاد بحران استانداری هر استان انجام می‌شود و اجرای این مصوبات برای آموزش و پرورش الزامی است؛ طبق مصوبه این ستاد مراسم صبحگاهی مدارس و زنگ ورزش و اردو‌های مدارس تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود.
آقای ستاری فر افزود: مدت زنگ‌های تفریح مدارس نیز در شرایط آلودگی هوا تغییر می‌کند؛ میزان آن با توجه به آلودگی هوا کاهش یافته است و تنها برای استفاده دانش آموزان در شرایط خاص از جمله استفاده از سرویس‌های بهداشتی مجاز خواهد بود./صدا و سیما

مطالب مرتبط
ارسال نظر