جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

هشدار هواشناسی/ افزایش ۱۵ درجه‌ای هوا و خیزش گردوخاک در برخی استان‌ها

سازمان هواشناسی از افزایش ۸ تا ۱۵ درجه‌ای دما در برخی استان‌ها و بارش باران،‌افزایش گردوخاک برای غرب و شمال غرب به واسطه افزایش باد روی کشور عراق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 11
کد خبر: ۱۲۸۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و‌ آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در شمال خراسان رضوی و برخی مناطق استان‌های آذربایجان شرقی و غربی بارش پراکنده و وزش باد پیش‌بینی شده است. در دامنه‌های جنوبی رشته‌ کوه البرز واقع در استان‌های البرز و تهران وزش باد شدید و در غرب، جنوب غرب و برخی مناطق مرکزی کشور آسمان غبارآلود است.

 

روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه در ارتفاعات و مناطقی از زاگرس مرکزی و جنوبی واقع در غرب و جنوب غرب کشور و ارتفاعات و برخی مناطق از دامنه‌های البرز مرکزی افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی می شود.

 

روز سه‌شنبه در استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل وزش باد گرم جنوبی و افزایش موقتی 8 تا 15 درجه‌ای دما پیش‌بینی شده است. پنجشنبه در اکثر مناطق کشور جو آرامی حاکم است و روز جمعه در دامنه‌ها و ارتفاعات البرز در استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران، شمال آذربایجان شرقی، برخی مناطق آذربایجان غربی،‌ قم، دامنه‌های زاگرس و سواحل شرقی دریای خزر بارش پراکنده روی می‌دهد.

 

فردا و چهارشنبه در دامنه‌های جنوبی رشته کوه البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز، تهران و سمنان وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

 

افزایش باد روی کشور عراق نیز باعث خیزش گردوخاک و انتقال آن به غرب و شمال غرب و با غلظت کمتر به دامنه‌های جنوبی البرز می‌شود که کاهش کیفیت هوا و دید افقی را به دنبال دارد./ تسنیم

ارسال نظر