یارانه چه کسانی قطع شده؟ روابط‌عمومی فرودگاه‌های خراسان‌رضوی: عملیات فنی خطوط گاز در محدوده فرودگاه مشهد، از ساعت ۱۹ تا ۲۲ امشب / نگران صدا‌های ناهنجار اطراف فرودگاه نباشید ادامه واریز حقوق شهریور مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی سخنگوی صنعت آب: انتشار تصاویری مبنی بر پیدا شدن لوله انتقال آب به کشور کویت کذب محض است پیش بینی قیمت دلار سه‌شنبه اول مهر ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه‌شنبه یک مهر ۱۴۰۴ حذف حدود ۳ میلیون نفر دیگر از یارانه بگیران به نسبت مرداد ۱۴۰۴ یارانه شهریور ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد قیمت طلا، دلار و سکه امروز ۱۴۰۴/۰۶/۳۱ پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ دلیل کاهش دریافتی برخی از بازماندگان تامین اجتماعی آغاز پرداخت حقوق شهریور ماه بازنشستگان کشوری و فولاد از عصر امروز پیش‌فروش قطعات سکه طلا دولتی با موعد تحویل زمستان ۱۴۰۴ بازگشت ساعات کاری بانک‌های دولتی و نیمه‌دولتی به روال عادی از اول مهر

هشدار هواشناسی/ توده گردوخاک جدید آخر هفته وارد کشور می‌شود

سازمان هواشناسی با اشاره به ورود توده جدید گردوخاک از عراق به داخل کشور از بارش باران در برخی استان‌ها طی امروز تا جمعه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 10
کد خبر: ۱۲۸۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های سمنان و تهران،‌استان‌های مازندران، گلستان،‌خراسان شمالی و برخی مناطق خراسان رضوی ابرناکی،‌رگبار پراکنده باران،‌رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی شده است. در برخی مناطق شرق و جنوب شرق کشور نیز وزش باد شدید گاهی گردوخاک روی می‌دهد.

 

در جنوب غرب و غرب کشور آسمان همچنان غبارآلود خواهد بود. فردا دوشنبه در اکثر مناطق کشور جو آرامی حاکم است و در ارتفاعات غرب و جنوب غرب وزش باد،‌ابرناکی و در نوار جنوبی کشور وزش باد شدید روی می‌دهد که باعث مواج شدن خلیج‌فارس و دریای عمان می‌شود.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی از روز سه‌شنبه تا جمعه گذر امواج تراز میانی جو از نوار غربی کشور پیش‌بینی می‌شود که باعث ابرناکی ورگبار در ارتفاعات واقع در شمال غرب و غرب کشور و ارتفاعات البرز مرکزی می‌شود.

 

روزهای چهارشنبه و پنجشنبه علاوه بر ارتفاعات البرز مرکزی در شمال آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان،‌دامنه‌های زاگرس مرکزی وافع در غرب و جنوب غرب و مناطقی از اصفهان،‌فارس و بوشهر بارش پیش بینی می‌شود.

 

طی این دو روز وزش باد روی کشور عراق باعث خیزش گردوخاک و انتقال آن به غرب کشور می‌شود که کاهش کیفیت هوا و دید افقی در این مناطق را به‌دنبال دارد./تسنیم

ارسال نظر