«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

دیدار سفیر یمن با امیرعبداللهیان/ تاکید بر رفع محاصره کامل یمن

دیدار سفیر یمن با امیرعبداللهیان/ تاکید بر رفع محاصره کامل یمن وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار سفیر دولت نجات ملی یمن بر لزوم رفع محاصره کامل یمن و برقراری آتش بس دائم و فراهم شدن زمینه گفتگو‌های یمنی تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 12
کد خبر: ۱۲۹۱۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، «ابراهیم الدیلمی» سفیر دولت نجات ملی یمن با حضور در محل وزارت امور خارجه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.

امیرعبداللهیان در این دیدار با اشاره به مقاومت مردم یمن در برابر حملات ائتلاف و نگرانی از وضعیت بحرانی یمن، بر لزوم رفع محاصره کامل یمن و برقراری آتش بس دائم و فراهم شدن زمینه گفتگو‌های یمنی به منظور تعیین سرنوشت این کشور تأکید کرد.



وزیر امور خارجه افزود: مردم یمن با برخورداری از روحیه مقاومت و هوشمندی در مورد سرنوشت خود تصمیم می‌گیرند.

ابراهیم الدیلمی سفیر دولت نجات ملی یمن هم در این دیدار از مواضع دولت و مردم جمهوری اسلامی ایران در حمایت از یمن قدردانی کرد و امیرعبداللهیان را در جریان روند آتش بس موقت و آخرین تحولات این کشور قرار داد.

به گزارش فارس، سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه نیز دیروز دوشنبه ۲۲ فروردین ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران درباره کناره گیری «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهور مستعفی هم گفت: از نظر جمهوری اسلامی ایران، یمن راه‌حلی ندارد مگر رفع محاصره، برقراری آتش بس و گفتگو‌های داخلی ملی در یمن با مشارکت همه گروه‌های یمنی. از تمامی ظرفیت‌های بین‌المللی و نهاد‌ها و مراجع بین‌المللی باید استفاده کرد که ما به رنج و آلام مردم یمن خاتمه دهیم. ایران از تمام ظرفیت خود در این راستا استفاده کرده است.

خطیب‌زاده خاطرنشان کرد: راه‌حل یمن قطعا در داخل یمن است و نه در خارج یمن. از تمامی راه‌حل‌هایی که ملت یمن، اراده و خواستشان تعیین کننده سرنوشت آن‌ها باشد در داخل یمن حمایت می‌کنیم. 

گفتنی است نماینده ویژه سازمان ملل در امور یمن شامگاه جمعه از توافق صنعاء با دولت مستعفی و ائتلاف متجاوز بر سر توقف همه عملیات‌های نظامی و کاهش محاصره علیه یمن خبر داد. سعید خطیب‌زاده نیز شنبه ۱۳ فروردین ماه از ابتکار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور یمن برای توقف عملیات نظامی برای مدت دو ماه و اجازه ورود کشتی‌های حامل مواد غذایی و سوخت و همچنین بازگشایی نسبی فرودگاه صنعاء استقبال و ابراز امیدواری کرد این اقدام بتواند مقدمه‌ای برای رفع کامل محاصره و برقراری دائم آتش بس در راستای یافتن راه حل سیاسی برای بحران یمن باشد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار