وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است 

گمانه زنی‌ها از ترکیب دولت جدید پاکستان

گمانه زنی‌ها از ترکیب دولت جدید پاکستان آنگونه که رسانه‌های پاکستان گمانه‌زنی می‌کنند، انتظار می‌رود همه احزاب در کابینه «شهباز شریف» نماینده داشته باشند، اما حزب مسلم‌لیگ شاخه نواز شریف با ۱۲ وزیر، اکثریت کابینه را خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 12
کد خبر: ۱۲۹۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، پس از برکناری «عمران خان» نخست‌وزیر سابق پاکستان، «شهباز شریف» رئیس حزب مسلم‌لیگ شاخه نواز به عنوان بیست و سومین نخست وزیر این کشور انتخاب شد.

آنگونه که برخی رسانه‌های پاکستان گمانه‌زنی می‌کنند، انتظار می‌رود همه احزاب در کابینه وی نماینده داشته باشند، اما حزب مسلم‌لیگ شاخه نواز شریف با ۱۲ وزیر، اکثریت کابینه را خواهد داشت.

بر اساس این گمانه‌زنی‌ها، حزب مردم پاکستان ۷ وزارتخانه خواهد داشت و جمعیت علمای اسلام شاخه فضل‌الرحمن ۴ وزارتخانه خواهد داشت.

در عین حال حزب متحده قومی ۲ وزارتخانه و حزب عوامی ملی، حزب جمهوری وطن و حزب عوامی بلوچستان هر کدام یک وزارتخانه خواهند داشت.

خواجه آصف، سعد رفیق، خرم دستگیرخان، احسن اقبال، مریم اورنگ زیب، شایسته پرویز ملک، رعنا ثناالله و مرتضی جاوید احتمالاً به کابینه خواهند پیوست.

محسن داور و اسلم بوتانی نامزد‌های مستقل و طارق بشیر چیما از حزب مسلم‌لیگ شاخه قائد اعظم نیز احتمالاً در کابینه حضور خواهند داشت.

نام اعظم نذیر تارر برای ریاست سنا نیز مطرح است. حزب مردم پاکستان این جایگاه را به شری رحمان یا مصطفی نواز کوکر از مجلس سنا می‌دهد.

بلاول بوتو زرداری می‌تواند وزیر امور خارجه بعدی باشد، در حالی که نام شازیه ماری نیز برای حضور در کابینه مورد بررسی قرار گرفته است.

رئیس حزب مردم در مصاحبه‌ای اعلام کرده که حزب در مورد نقش او در دولت جدید پاکستان تصمیم خواهد گرفت.

جمعیت علمای اسلام نیز خواستار انتخاب فرماندار بلوچستان یا خیبر پختونخوا از حزب خود شده در حالی که فرماندار پنجاب از حزب مردم و فرماندار سند از حزب متحده قومی خواهد بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار