دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پوتین:باید نقش دلار در مبادلات تجاری جهان کمرنگ شود

رئیس‌جمهور روسیه روز جمعه در همایش بین‌المللی «سن‌پترزبورگ» خواستار تجدیدنظر در نقش دلار با توجه به استفاده دولت آمریکا از آن به عنوان ابزار فشار شده است
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۳ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 07
کد خبر: ۱۲۹۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه امروز جمعه (۱۷ خرداد/ ۷ ژوئن) با اشاره به اینکه دولت آمریکا از دلار به عنوان ابزار فشار استفاده کرده خواستار تجدید نظر در نقش این ارز شد.

منبع:فارس

 

رئیس‌جمهور روسیه که در همایش بین‌المللی «سن‌پترزبورگ» سخنرانی می‌کرد گفت آمریکا به دنبال آن است که صلاحیت قضایی خودش را به تمام دنیا گسترش دهد.

 

پوتین پیش از این هم اقدام دولت آمریکا در اعمال محدودیت‌هایی علیه مبادلات دلاری را «اشتباه» توصیف کرده و گفته چنین سیاستی اعتماد به دلار به عنوان ارز ذخیره‌ای را تضعیف خواهد کرد.

 

چند روز پیش وزیر توسعه اقتصادی روسیه با بیان اینکه دلار به تدریج جایگاه خود را به عنوان ارز مرجع در جهان از دست می‌دهد گفت که مسکو روند «دلارزدایی» را آغاز کرده است.

 

در همین راستا، رؤسای جمهور چین و روسیه چهارشنبه برای کند کردن لبه تحریم‌های آمریکا قراردادی امضا کردند که به موجب آن دلار از مبادلات تجاری دو کشور حذف می‌شود. طبق این توافق، مبادلات دو کشور از این پس با ارز ملی «روبل» و «یوآن» انجام خواهد شد.

 

توسل مفرط آمریکا به تحریم‌ها به عنوان ابزاری برای پیشبرد سیاست‌های خود و به خصوص استفاده از آن به عنوان ابزاری برای جنگ اقتصادی با رقبای تجاری مدت‌ها است حتی متحدان آمریکا را به جستجوی راه‌هایی جایگزین برای کنار گذاشتن استفاده از دلار وادار کرده است.

 

آنچه این روند را تسریع کرده روی کار آمدن «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا و به خصوص تصمیم او برای احیای تحریم‌های تجاری علیه ایران بعد از خروج «برنامه جامع اقدام مشترک» یا توافق هسته‌ای ایران بود.

ارسال نظر
آخرین اخبار