چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

نقض آتش بس در قره باغ توسط نیروهای جمهوری آذربایجان

نقض آتش بس در قره باغ توسط نیروهای جمهوری آذربایجان وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که ارتش جمهوری آذربایجان با نقض آتش بس  یکی از نیروهای مسلح جمهوری خودخوانده آرتساخ را هدف گلوله قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 13
کد خبر: ۱۲۹۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر وزارت دفاع روسیه امروز چهارشنبه اعلام کرد که آتش‌بس بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان روز سه‌شنبه توسط نیروهای ارتش جمهوری آذربایجان نقض شد.

به نوشته روزنامه «جروزالم پست» وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که ارتش جمهوری آذربایجان با نقض آتش بس  یکی از نیروهای مسلح جمهوری خودخوانده آرتساخ را هدف گلوله قرار دادند.

این حادثه در نزدیکی منطقه «پاروخ» مکانیکه نیروهای جمهوری آذربایجان ماه گذشته از خط مرزی عبور کرده بودند، رخ داد. نیروهای جمهوری آذربایجان ماه مارس از خط تماس نزدیک روستای پاروخ در آرتساخ (قره باغ کوهستانی) عبور کردند. یک روز بعد، یک پهپاد بیرقدار جمهوری آذربایجان حملاتی را علیه نیروهای آرتساخ انجام داد که در نتیجه آن سه نظامی ارمنستانی کشته شدند.

به گفته وزارت دفاع روسیه، نیروهای حافظ صلح روسیه روز سه شنبه موفق به حل این مشکل شدند.

در همین رابطه،«نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان، روزچهارشنبه از نیروهای حافظ صلح روسیه خواست تا جمهوری آذربایجان نیروهای خود را از منطقه تحت مسئولیت نیروهای حافظ صلح خارج کند.

پاشینیان گفت:«این یک ضرورت مطلق و یک محک بسیار جدی برای ماموریت حافظ صلح روسیه در قره باغ کوهستانی است.»

ارمنستان و جمهوری آذربایجان هفته گذشته اعلام کردند که پس از ده‌ها سال درگیری که هزاران کشته برجای گذاشته و به جنگی همه‌جانبه در سال ۲۰۲۰ منجر شده، خود را برای گفت‌وگوهای صلح آماده می‌کنند.دو کشور از دهه ۱۹۹۰ بر سر منطقه قره باغ کوهستانی درگیر مناقشه ارضی بودند.

این منطقه کوهستانی در مرکز یک جنگ ۶ هفته‌ای در سال ۲۰۲۰ قرار داشت که پیش از پایان یافتن آن با توافق آتش بس با میانجیگری روسیه، بیش از ۶۵۰۰ قربانی گرفت. این پیمان باعث شد که جمهوری آذربایجان بخش‌هایی از اراضی اشغالی قبلی خود را از ارمنستان پس بگیرد.

«نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان و علی اف هفته گذشته در  شهر «بروکسل» در بلژیک با میانجیگری «چارلز میشل» رئیس شورای اروپا دیدار کردند.

این دیدار پس از شعله ور شدن آتش در قره باغ کوهستانی در ماه مارس بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان صورت گرفت.  در این دیدار، سران دو کشور به وزرای خارجه خود دستور دادند تا مقدمات گفتگوهای صلح میان دو کشور را آغاز کنند.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین نیز در این زمینه گفت: «پیشرفت در انعقاد چنین سندی یک واقعیت بسیار مثبت است و مورد استقبال قرار می‌گیرد.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار