رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار قوی در دمشق ۲۴ شهید در حمله اسرائیل به مدرسه‌ای در شرق غزه بررسی آخرین همکاری‌های دو جانبه ایران و روسیه در دیدار تخت روانچی و رودنکو آغاز اخراج پناهجویان افغان فاقد مدارک قانونی از پاکستان ادعای یک خبرنگار آمریکایی درباره زمان آغاز مذاکرات ایران و آمریکا بیانیه حزب الله علیه حملات وحشیانه آمریکا و اسرائیل ترامپ پس از اعمال تعرفه علیه دیگر کشور‌ها: عمل تمام شد؛ بیمار در حال بهبود است موافقت حماس با پیشنهاد جدید آتش‌بس در غزه شیخ نعیم قاسم: در صورت ادامه حملات اسرائیل به لبنان، واکنش نشان خواهیم داد

حمایت ماکرون از عادی سازی روابط باکو و ایروان

رئیس جمهور فرانسه در پیام تبریک به «الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان به مناسبت روز استقلال این کشور بر تعهد تزلزل ناپذیر فرانسه به مذاکرات توافقنامه صلح و عادی سازی روابط جمهوری آذربایجان و ارمنستان تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 31
کد خبر: ۱۳۶۳۶۱

به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهور فرانسه عصر سه شنبه به وقت تهران گفت که فرانسه از تحرکات مثبت در روند عادی سازی روابط بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان حمایت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری «نیوز آرمنیا» «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه این سخنان را در پیام تبریک به «الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان به مناسبت روز استقلال این کشور بیان کرد.

رئیس جمهور فرانسه در این پیام بر تعهد تزلزل ناپذیر فرانسه به مذاکرات توافقنامه صلح و عادی سازی روابط جمهوری آذربایجان و ارمنستان تاکید کرد.

وی گفت که از حرکت مثبتی که در ماه‌های اخیر در برقراری تماس‌های مستقیم بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در سطح وزرای امور خارجه و همچنین ایجاد کمیسیون دوجانبه برای مسائل مرزی به وجود آمده است، حمایت می‌کند.

ماکرون همچنین بر اهمیت ایجاد فضای اعتماد برای ایجاد صلح در منطقه تاکید کرد.

جنگ بر سر منطقه قره باغ کوهستانی در نهم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۹ آبان ۱۳۹۹) با توافق آتش‌بس با امضای نخست وزیر ارمنستان، رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه پایان یافت و روسیه به عنوان میانجی این توافق نقش‌آفرینی کرد. با این حال، این دو کشور کماکان در نقاط مرزی باهم مشکل دارند و طرفین اغلب همدیگر را به نقض آتش بس متهم می‌کنند.

وزارت امورخارجه ارمنستان در تازه‌ترین بیانیه خود در تقابل با جمهوری آذربایجان، نقض فاحش آتش بس توسط نیروهای مسلح آذربایجان در بخش جنوب شرقی مرز ارمنستان در ۲۸ مه (شنبه ۷ خرداد) که منجر به کشته شدن یک نظامی این کشور شد را «به شدت» محکوم کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر