دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

حمایت ماکرون از عادی سازی روابط باکو و ایروان

رئیس جمهور فرانسه در پیام تبریک به «الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان به مناسبت روز استقلال این کشور بر تعهد تزلزل ناپذیر فرانسه به مذاکرات توافقنامه صلح و عادی سازی روابط جمهوری آذربایجان و ارمنستان تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 31
کد خبر: ۱۳۶۳۶۱

به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهور فرانسه عصر سه شنبه به وقت تهران گفت که فرانسه از تحرکات مثبت در روند عادی سازی روابط بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان حمایت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری «نیوز آرمنیا» «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه این سخنان را در پیام تبریک به «الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان به مناسبت روز استقلال این کشور بیان کرد.

رئیس جمهور فرانسه در این پیام بر تعهد تزلزل ناپذیر فرانسه به مذاکرات توافقنامه صلح و عادی سازی روابط جمهوری آذربایجان و ارمنستان تاکید کرد.

وی گفت که از حرکت مثبتی که در ماه‌های اخیر در برقراری تماس‌های مستقیم بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در سطح وزرای امور خارجه و همچنین ایجاد کمیسیون دوجانبه برای مسائل مرزی به وجود آمده است، حمایت می‌کند.

ماکرون همچنین بر اهمیت ایجاد فضای اعتماد برای ایجاد صلح در منطقه تاکید کرد.

جنگ بر سر منطقه قره باغ کوهستانی در نهم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۹ آبان ۱۳۹۹) با توافق آتش‌بس با امضای نخست وزیر ارمنستان، رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه پایان یافت و روسیه به عنوان میانجی این توافق نقش‌آفرینی کرد. با این حال، این دو کشور کماکان در نقاط مرزی باهم مشکل دارند و طرفین اغلب همدیگر را به نقض آتش بس متهم می‌کنند.

وزارت امورخارجه ارمنستان در تازه‌ترین بیانیه خود در تقابل با جمهوری آذربایجان، نقض فاحش آتش بس توسط نیروهای مسلح آذربایجان در بخش جنوب شرقی مرز ارمنستان در ۲۸ مه (شنبه ۷ خرداد) که منجر به کشته شدن یک نظامی این کشور شد را «به شدت» محکوم کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار