پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

خبر مهم نوری از رتبه بندی فرهنگیان و پرداخت دیون ۱۴۰۰ معلمان

وزیر آموزش و پرورش گفت: شروع لایحه رتبه‌بندی معلمان از ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۰ است و آیین‌نامه آن به دولت ارسال شده که پس از بررسی در کمیسیون و بعد از آن در هیأت دولت، نتیجه‌اش را معلمان خواهند دید؛ وقتی احکام صادر شد، ۶ ماه دیون سال ۱۴۰۰ هم پرداخت خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۹ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 14
کد خبر: ۱۲۹۴۶۵
تعداد نظرات: ۴ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش در حاشیه سفر به اصفهان، در جمع خبرنگاران در ارتباط با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اظهار کرد: این سند در سال ۱۳۹۰ تصویب شد و تمهیدات برای اجرای این سند در دستور کار قرار گرفت؛ منتها به دلیل اختلاف آرا در پیاده‌سازی، ظهور آن را در مدرسه نمی‌بینیم، اگرچه اقداماتی شده است.

وی افزود: به همین دلیل مقام معظم رهبری در شهریور ۹۹ فرمودند برنامه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین که شاخص‌مند هم باشد، تدوین شود؛ ما در جلسات مختلف پس از آسیب‌شناسی به این نتیجه رسیدیم که باید سند را در مدرسه اجرا کنیم.

نوری توضیح داد: اینطور نیست که برای پیاده‌سازی تعدادی مدارس را انتخاب کنیم؛ بلکه تعدادی مناطق آموزشی انتخاب می‌شوند و بعد از این سند باید بر اساس یک فرایند صحیح، درست و نظام‌مند پیاده‌سازی شود که احتمالا در حدود ۵ تا ۱۰ درصد مدارس را در دستور کار قرار دادیم که از ابتدای سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱ شروع خواهد شد.

وزیر آموزش و پروش ادامه داد: در زمینه مدارس کانکسی، ما تقبل کردیم که با همکاری خیران و نهادهای مربوطه مثل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام کارهای لازم را انجام دهیم.

وی در خصوص نحوه تامین نیروی انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش اصفهان افزود: بخشی از نیروی انسانی مورد نیاز از محل ۳۴ هزار نفر آزمون استخدامی و بخشی هم از محل تعیین تکلیفی‌ها به استان تخصیص پیدا می‌کند.

نوری افزود: بخش دیگر هم افزایش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان است که از سال‌های آینده انجام خواهد شد تا تعدادی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان هم در مدارس حضور پیدا کنند.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: به طور طبیعی اسفند سال گذشته و ابتدای امسال هم بخشی از این نیرو را ترمیم کردیم، ولی به حد کفایت نیست که امیدواریم در اقدامات سال‌های بعدی این کار انجام شود.

وی درباره طرح رتبه‌بندی هم متذکر شد: این لایحه با کش و قوس زیادی مواجه بود و در حدود ۱۰ سال به طول انجامید؛ ولی خوشبختانه در این دولت و این مجلس با حمایت شورای نگهبان به تصویب رسید که نسبت به لایحه‌ای که تحویل مجلس شد متفاوت است و شروع بسیار خوبی است.

نوری توضیح داد: طبق ماده یک این قانون، هدف از اجرای آن ارتقای نظام تربیتی کشور است و برای معلمان انگیزه ایجاد خواهد کرد؛ شروع این لایحه از ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۰ است و آیین‌نامه آن به دولت ارسال شده که پس از بررسی در کمیسیون و بعد از آن در هیأت دولت، نتیجه‌اش را معلمان خواهند دید؛ وقتی احکام صادر شد، ۶ ماه دیون سال ۱۴۰۰ هم پرداخت خواهد شد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
معلم
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۵
0
0
وزیر بی لیاقت ودروغگو بعد از عید شد روز معلم وباز شد خرداد با بودجه داده شده چه می کنید سود می کنید حرامیان باشد آقای رئیسی اوضاع اقتصاد نگران کننده است چه می کنید خبر دارید مواد غذایی چه شده بی قانونی ویران فروشی بیداد می کند حرف بس عمل کنید جلسات را ول کنید در میدان عمل بیایید
ساسان
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۵
0
0
اصلا سامل کسی نمیشه تا دیون داشته باشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۵
0
0
آیین نامه بسیار بخیلانه نوشته شده از سوی وزارت و به دولت ارسال شده برای اجزا
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۵
0
0
دولت همین رتبه بندی ناقص قبول کرده انجام بده
مجلس هم با تمام خساست قبول کرده رتبه بندی را
شورای نگهبان هم قبول کرده ..حالا خود وزارت از پشت به معلمان خنجر زده ..و امروز بسیار بخیلانه.
آیین نامه رتبه بندی را تحویل دولت داده
.این طرح در آینده شکست میخورد
تحلیل های برگزیده