احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

اطاعات دوربین‌های نظارتی را در اختیار آژانس نمی‌گذاریم

سرپرست نمایندگی ایران در سازمان‌های بین‌المللی گفت: اگر آژانس به اجرای برجام برنگردد اطلاعات مربوط به دوربین‌های امنیتی در اختیار آژانس قرار نخواهد گرفت و نزد ایران ذخیره می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 14
کد خبر: ۱۲۹۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا غائبی سرپرست نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان‌های بین‌المللی در وین در پی انتشار گزارش امروز مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مورد راستی‌آزمایی اجرای برجام گفت: این یک گزارش به‌روزرسانی فنی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در زمینه نظارت بر اجرای برجام وفق قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت است که آخرین تحولات و همچنین اطلاعات فنی جدید در ارتباط با فعالیت‌های هسته‌ای ایران را به اطلاع اعضای این سازمان می‌رساند.

وی افزود: در این گزارش آمده است همانطور که قبلاً گزارش شد ایران در ۴ آوریل به آژانس اطلاع داده است که تمامی ماشین‌های مربوط به تولید سانتریفیوژ در کرج را به نطنز منتقل کرده و همان روز بازرسان آژانس راستی آزمایی کردند که تمامی آن‌ها غیر فعال هستند.

غائبی خاطرنشان کرد: در ۱۲ آوریل آژانس نصب دوربین‌های نظارتی خود را در نطنز به اتمام رسانده در همان روز مهر و موم از این ماشین‌ها برداشته شده و به آژانس اطلاع داده شد که این ماشین‌ها برای تولید لوله‌ها و بیلوز روتور سانتریفیوژ مورد استفاده قرار گرفته است. همچنین در ۱۳ آوریل ایران به آژانس اطلاع داد که این ماشین‌ها در همان روز در این مکان جدید فعال و عملیاتی شده‌اند.

وی تصریح کرد: آژانس هیچ‌گونه دسترسی به اطلاعات حافظه دوربین‌های نصب شده نداشته و تا زمانیکه ایران مجدداً به اجرای برجام برنگردد اطلاعات مربوطه در اختیار آژانس قرار نخواهد گرفت و نزد ایران ذخیره می‌شود./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر