آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

کمالوندی: تا توافق نشود اطلاعات نزد ما می‌ماند

سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران گفت:به دلیل عملیات تروریستی که علیه مجتمع تسای کرج صورت گرفت مجبور به تشدید تدابیر امنیتی شدیم و بخش مهمی از ماشین‌های تولید قطعات سانتریفیوژ را به مکان امن‌تری جابه‌جا کردیم.تا زمانی که توافقی صورت نگیرد اطلاعات نزد ما می‌ماند و احتمالا حذف می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 16
کد خبر: ۱۲۹۷۰۶

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد که به دلیل عملیات تروریستی که علیه مجتمع تسای کرج صورت گرفت مجبور به تشدید تدابیر امنیتی شدیم و بخش مهمی از ماشین های تولید قطعات سانتریفیوژ را به مکان امن تری جابه جا کردیم.

 بهروز کمالوندی، معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران در گفتگویی درخصوص انتقال برخی تاسیسات هسته ای از مجموعه تسای کرج به نطنز، گفت: برای توسعه و تولید ماشین های سانتریفیوژ، تامین و امنیت برنامه های کلی داریم از همین رو متاسفانه به دلیل عملیات تروریستی که علیه تسای کرج صورت گرفت مجبور به تشدید تدابیر امنیتی شدیم که بخش مهمی از این ماشین ها را جابه جا کردیم و باقی مانده را نیز به نطنز و اصفهان منتقل کردیم. به عبارت دیگر ماشین های تولید قطعات سانتریفیوژ به دلیل اهمیت بالایی که دارد به مکانی امن تر جابه جا شدند و اکنون نیز در حال کار می باشد.

وی در گفت‌وگو با شبکه العالم با بیان اینکه آژانس بین المللی انرژی اتمی در دو مرحله نیز گزارش داده است تاکید کرد: نخست در زمان انتقال این دستگاه ها و دیگری در مرحله دوربین ها و شروع به کار آن ها که با توجه به ابهاماتی که مطرح شده بود ما توضیحاتی ارائه دادیم که اقدامات صورت گرفته در چارچوب توافقات است و همین طور نظارت ها وجود دارد اما تا زمانی که توافقی صورت نگیرد اطلاعات نزد ما می ماند و احتمالا حذف می شود.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی درباره سفر گروسی به تهران و مذاکرات وین نیز اظهار کرد: مذاکرات را وزارت خارجه دنبال می کند، در بخشی از مذاکرات در یک یا دو ماه گذشته موضوع مسائل باقی مانده پادمانی هم مطرح بود که بنده سفر کردم و ملاقات هایی هم داشتیم، در نهایت به چارچوبی رسیدیم تا موضوعات با سرعت حل و فصل شود که در راستای آن بیانیه ای 4 بندی منتشر شد که سه بند آن اجرا شده است در واقع اواسط اجرای بند سوم هستیم بعد از آن عملا زمینه برای ارائه گزارش آژانس به شورای حکام در ماه ژوئن فراهم می شود، این در واقع زمان بندی بود که صورت گرفته و اصرار ما هم این بود تا قبل از ژوئن و زمان گزارش آژانس منتشر شود. انتظار ما این است که اگر تفاهمی باشد عملا نباید سوالی در رابطه با مسائل گذشته باقی بماند.

وی خاطرنشان کرد: مذاکره ای در رابطه با موضوعات فنی در حال حاضر نداریم اگر چه ممکن است بعضی مسائل کوچک باقی مانده باشد که در حال برطرف شدن است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار