ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

استاندار تهران:راهپیمایی روز قدس برگزار می‌شود

استاندار تهران:راهپیمایی روز قدس برگزار می‌شود منصوری، استاندار تهران گفت:مراسم شب‌های قدر، نماز عید فطر و راهپیمایی روز قدس باید با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۷ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 16
کد خبر: ۱۲۹۷۱۷

به گزارش راهبرد معاصر محسن منصوری در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا ضمن تبریک میلاد امام حسن مجتبی (ع) اظهار داشت: تاکید متخصصین و اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی در زمینه مقابله با کرونا، تزریق واکسن است، در این راستا بیش از ۹۵ درصد دز اول در استان تهران تزریق شده منتها میزان تزریق دز سوم و یادآور ۵۰ درصد است که تقاضا می‌شود جهت تزریق دز سوم هر چه سریعتر اقدام شود.

وی ادامه داد: وضعیت عمومی بیماری کرونا در سطح استان به ثبات رسیده و برخی از روز‌ها تعداد فوتی‌ها تک رقمی می‌شود، البته نگرانی‌هایی به واسطه تعطیلات عید نوروز و همچنین بازگشایی مدارس وجود داشت که خوشبختانه وضعیت با ثبات و خوبی داریم و جای هیچ نگرانی وجود ندارد.

وی ادامه داد: بازگشایی مدارس با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مورد تاکید ستاد ملی بوده که اکنون تقریباً تمام مدارس بازگشایی شده و مجموعه‌های نظارتی هم به صورت مستمر بازرسی‌ها را انجام می‌دهند.

استاندار تهران خاطرنشان کرد: در مورد برنامه‌ها و مناسبت‌های پیش‌رو از جمله شب‌های پرفضیلت قدر، نماز عید فطر و راهپیمایی روز قدس طبق نظر ستاد ملی مقرر شد که برنامه‌ها با شکوه برگزار شود و برنامه شب‌های قدر تا جای ممکن در فضای باز برگزار شود و در فضای مسقف متناسب با وضعیت شهرستان‌ها رعایت پروتکل‌ها مورد تاکید قرار گرفت.

منصوری همچنین تصریح کرد: در مورد تاثیر تعطیلی مدارس بر کاهش کیفی تحصیلی دانش آموزان، سلامت روان و وضعیت جسمانی آن‌ها نیز مقرر شد موضوع در شورای سلامت استان مورد بحث و بررسی قرار گیرد./میزان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار