سخنگوی عملیات وعده صادق: به آسمان سرزمین‌های اشغالی تسلط کامل یافته‌ایم انهدام یک پهپاد ناشناس در ملایر توضیحات بهروزآذر در خصوص ارسال «پیامک‌های کشف حجاب»: نگران نباشید، هیچ توقیف یا جریمه‌ای اعمال نمی‌شود عامل موساد در کارگاه تولید مواد منفجره دستگیر شد سخنگوی وزارت دفاع: سپاه موشکی جدید به اسرائیل شلیک کرده/دست نیرو‌های مسلح پُر است در جلسه غیرعلنی امروز مجلس چه گذشت راننده مجلس در حمله رژیم اسرائیل به شهادت رسید اطلاعیه سپاه پاسداران درباره هدف قراردادن موساد و آمان عملیات موفق پدافند بندرعباس در انهدام پرتابه‌های اسرائیل مجلس دوفوریت طرح تشدید مجازات همکاری کنندگان با دول خارجی متخاصم را تصویب کرد سرنگونی پهپاد اسرائیلی در منطقه کاشان کشف انبار مواد منفجره و پهپاد و ریزپرنده‌های فعال در شهرری / برخورد قاطع با وطن‌فروشان شناسایی ۶۰ نفر از تشویش‌کنندگان اذهان عمومی در فضای مجازی دستگیری ۵ نفر به اتهام تشویش اذهان عمومی و حمایت از اسرائیل در کرمان سخنگوی دولت: بازار بورس تا اطلاع ثانوی تعطیل است/اقدام به کاهش سرعت اینترنت موقتی است

تحقیق و تفحص از فدراسیون سوارکاری در کمیسیون فرهنگی مجلس تصویب شد

عضو هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: تقاضای تحقیق و تفحص از فدراسیون سوارکاری در کمیسیون فرهنگی به تصویب رسید.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 17
کد خبر: ۱۲۹۸۶۴

به گزارش راهبرد معاصر زهره سادات لاجوردی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در جلسه امروز تقاضای تحقیق و تفحص از فدراسیون سوارکاری که در جلسات قبلی کمیسیون روی آن بحث شده بود به بحث گذاشته شد و به تصویب اعضای کمیسیون رسید.

وی افزود: همچنین در ادامه این جلسه طرح سؤال سه نفر از نمایندگان از وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که در جلسه هفته قبل کمیسیون مطرح شده بود، جمع‌بندی شد.

عضو هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: بر اساس جمع‌بندی انجام شده در دو مورد، سؤالات آقایان؛ محفوظی و محسنی بندپی از وزیر گردشگری به ترتیب درباره عدم رسیدگی و بازسازی آثار باستانی در استان‌های مختلف و در مورد دیگر فراهم نبودن زیرساخت‌ها در حوزه گردشگری کمیسیون قلمرو سؤال را‌‌‌‌‌‌‌‌ ملی تشخیص داد و بدین ترتیب سؤالات برای بررسی بیشتر به صحن ارسال خواهد شد.

لاجوردی خاطرنشان کرد: در یک مورد هم سؤال آقای حسینی کیا از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری درباره انتصابات،‌ تصمیم نماینده در مورد ارسال یا عدم ارسال سؤال به صحن، در روزهای بعد اعلام خواهد شد.

کلمات کلیدی: فرهنگی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار