سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با عنوان پیش‌فروش بلیت جام جهانی

پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت درباره کلاهبرداری با عنوان پیش‌فروش بلیت مسابقات جام جهانی قطر هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 17
کد خبر: ۱۲۹۸۷۳

به گزارش راهبرد معاصر در هشدار پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت (فتا)  درباره کلاهبرداری به روش پیش‌فروش بلیت مسابقات جام جهانی قطر آمده است: در این روش، مجرمان سایبری با هدایت کاربران به لینک‌های آلوده و طراحی صفحات جعلی اطلاعات کارت بانکی آنها را سرقت می‌کنند.

کشف ۷۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در طرح ضربتی پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ
رییس پلیس  امنیت اقتصادی  تهران بزرگ از کشف بیش از ۵۵ هزار انواع کالای قاچاق، خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش ریالی کالاهای قاچاق شده را ۷۰ میلیارد ریال اعلام کردند.

سرهنگ «علی ولی پور گودرزی» توضیح داد: در اجرای طرح ضربتی این پلیس از هفته گذشته ماموران مبارزه با قاچاق کالا و ارز موفق به کشف انواع کالاهای قاچاق در سطح شهر شدند.

وی اظهارداشت: با اشراف و رصدهای اطلاعاتی بیش از ۲۰ باب انبار دپوی کالا های قاچاق و باندهای انتقال کالای قاچاق توسط خودرو های تند رو موسوم به شوتی شناسایی شد.

رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ ادامه داد: مشخص شد انواع کالاهای خارجی در ساعات پایانی نیمه شب توسط خودروهای سواری شوتی، وانت و کامیون به برخی از این انبارها منتقل می‌شود.

این مقام انتظامی افزود: کارآگاهان تعداد ۱۲ باب انبار حاوری ۵۵ هزار انواع کالای قاچاق را پلمب کردند همچنین در این رابطه ۱۳ متهم دستگیر، ۲ خودرو توقیف و ۱۲ پرونده تشکیل شد و با هماهنگی مقام قضایی، این پرونده‌ها با اتهام قاچاق و تقلب در کسب به مرجع قضایی ارجاع شد.

وی تاکید کرد: ترویج فرهنگ مصرف کالای خارجی باعث نابودی هویت و استقلال ملی است بنابراین شهروندان در صورت مشاهده هرگونه کالای قاچاق و احتکار کالا با پلیس امنیت اقتصادی  تهران بزرگ به شماره های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ یا ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ تماس بگیرند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر