وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

واکنش حزب الله لبنان به سوزاندن قرآن در سوئد

حزب الله لبنان آتش زدن نسخه‌هایی از قرآن کریم به دست برخی از افراط گرایان سوئد را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 19
کد خبر: ۱۳۰۱۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ حزب الله با انتشار بیانیه ای‏، این اقدام را تجاوزگری آشکار علیه اعتقاد مسلمانان، توهین عمدی به دین آن‌ها و تعرض خطرناک به کتاب الهی دانست که نمی‌توان در قبال آن سکوت یا از آن عبور کرد.

 

به نوشته خبرگزاری العهد، حزب الله لبنان اعلام کرد این اقدام به منزله تکرار تلاش‌های زشت و فرومایه گذشته مانند کاریکاتور‌های اهانت آمیز علیه رسول اکرم (ص) است.

 

این جنبش از مقامات سوئد خواست ضمن مجرم تلقی کردن عاملان این اقدام، شدیدترین مجازات بازدارنده را علیه آن‌ها اعمال کنند تا جلوی تکرار این نوع حوادث کینه توزانه گرفته شود. حزب الله در عین حال الهام گرفتن از اصول والای انسانی که در قرآن کریم آمده است‏، خواستار شد؛ اصولی که به گفتگو، تساهل و پذیرفتن دیگران تشویق می‌کند.

 

حزب الله لبنان اعلام کرد این اقدام خطرناک ایجاب می‌کند امت اسلامی، سازمان همکاری اسلامی، اتحادیه عرب، مراجع دینی، سازمان‌های عالی اسلامی، علمای دین، احزاب، گروه‌های سیاسی، همه سازمان‌های بین المللی، بشردوستانه و انسانی در گسترده‌ترین شکل ممکن آن را محکوم کنند.

 

روز جمعه راسموس پالودن، رهبر حزب راست گرای افراطی در دانمارک اقدام به سوزاندن قرآن در یکی از محله‌ها در سوئد که بیشتر جمعیت آن را مسلمانان تشکیل می‌دهند، کرد. پالودن در سال ۲۰۱۹ نیز این هتک حرمت را مرتکب شده بود.

 

پس از اهانت به کتاب مقدس مسلمانان، معترضان در تظاهرات‌هایی در سوئد خواستار برخورد با عاملان این اقدام شدند.

 

پلیس سوئد اعلام کرد در جریان اعتراض به هتک حرمت قرآن، ۱۵۰ نفر به سمت ماموران و خودرو‌های پلیس سنگ پرتاب کردند و خودرو‌ها را به آتش کشیدند. در جریان این درگیری‌ها حداقل ۳ نفر زخمی شدند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر