واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

اشتباه عجیب تلویزیون تایوان و اعلام خبر حمله ارتش چین

تلویزیون تایوان در اشتباهی عجیب خبر از حمله ارتش چین به این جزیره را داد که البته سریعا این خبر تکذیب شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 20
کد خبر: ۱۳۰۳۰۷

استودیو تلویزیون دولتی تایوان در خبری جنجالی صبح امروز ناگهان اعلام کرد: نیرو‌های کمونیست با موشک‌های هدایت شونده خود به شهر نیو تایپه حمله کرد. البته این خبر سریعا تکذیب شد.

به گزارش نیوزویک، CTS که یکی از شبکه‌های عمومی تایوان به شمار می‌رود پس از انتشار این خبر تعدادی از کارکنان خود را مقصر این خبر معرفی کرد.

در بخش اخبار فوری این شبکه خبر مذکور به این شکل مخابره شد: کشتی نیروی دریایی، تاسیسات و چندین کشتی در بندر تایپه منهدم شده است.

در ادامه این خبر فوری آمده بود: گمان می‌رود نیرو‌های ویژه در ایستگاه بانکیائو باعث انفجار و حریق شده‌اند.

پس از تماس‌های مکرر با دولت محلی شهر نیو تایپه برای اطمینان از آغاز حمله چین به این شهر و تکذیب این خبر، CTS به اشتباه خود در مخابره این خبر اذعان کرد.

این شبکه در ادامه با انتشار خبری گفت: لطفا نترسید. بدین وسیله برای روشن شدن موضوع از شما عذرخواهی می‌کنیم.

همزمان با تشدید تنش میان چین و تایوان به واسطه سفر هیئت آمریکایی به این جزیره و تقویت گمانه زنی‌ها درباره تکرار سناریوی حمله روسیه به تایوان، انتشار چنین خبری از سوی یک شبکه تایوانی عجیب و در عین حال تامل برانگیز است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار