حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند هشدار هواشناسی برای شمال کشور / بارندگی شدید در راه این استان‌ها زمان پرداخت فوق العاده ویژه معلمان + شرط دریافت و جدول زمانی نحوه فعالیت مدارس در سال تحصیلی جدید / مدارس حضوری یا مجازی؟ + جزییات دفترچه انتخاب رشته آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منتشر شد

سازمان غذا و دارو:اسامی متخلفان ارز ترجیحی را به قوه قضائیه فرستادیم

سازمان غذا و دارو:اسامی متخلفان ارز ترجیحی را به قوه قضائیه فرستادیم به گفته رئیس سازمان غذا و دارو اسامی ارزخواران و متخلفین ارز ترجیحی را به قوه قضائیه فرستادیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 20
کد خبر: ۱۳۰۳۶۴

به گزارش راهبرد معاصر رئیس سازمان غذا و دارو گفت: اسامی ارزخواران و متخلفین ارز ترجیحی را به قوه قضائیه فرستادیم.
بهرام دارایی گفت:برخی رسانه به هر بهانه‌ای به دنبال تخریب دولت هستند. رسانه‌هایی که با اهداف و اغراض مشخص نسبت به دولت سیزدهم به‌دنبال بزرگنمایی کمبود‌های دارویی و تغییر قیمت دارو‌ها هستند، چرا در دولت قبل سکوت کرده بودند؟

رئیس سازمان غذا و دارو گفت:دو میلیارد دلار ارز ترجیحی که در سال گذشته به دارو اختصاص یافته بود در همان ۶ ماه اول سال مصرف شد. کمبود‌های دارویی از زمان کاهش میزان ارز ترجیحی در دولت گذشته شروع شد.

سال گذشته در ۶ ماه اول سال تورم دارو به ۲۶ درصد رسید و در دولت سیزدهم در انتهای سال ۱۴۰۰ تورم دارو به ۱۴ درصد رسید.

رئیس سازمان غذا در ادامه گفت: طبق دستور رئیس‌جمهور در روز‌های گذشته با سازمان‌های بیمه‌گر توافق کردیم که قیمت ۹۰ قلم دارو را به قیمت قبل شهریور سال ۱۴۰۰ برگردانند.

به گفته دارایی عملاً شیب تورم حوزه دارو در دولت فعلی تقریباً نصف شد و در روند توزیع دارو در شبکه رسمی، چیزی به اسم گرانفروشی نداریم.زنجیره تامین دارو در چند نوبت دچار اختلال شده و سعی داریم شبکه تأمین زنجیره دارویی را به روال عادی برگردانیم.

از کل فارماکوپه دارویی کشور ۲ هزار و ۵۰۰ قلم دارو تحت پوشش بیمه هستند، ۲۵۰ قلم دارو نیز به این فهرست اضافه خواهد شد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار