دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

آزادی ۱۱ خدمه شناور ایرانی توقیف شده در آب های منطقه آندمان هند

آزادی ۱۱ خدمه شناور ایرانی توقیف شده در آب های منطقه آندمان هند ۱۱ خدمه شناور ایرانی توقیف شده در آب های منطقه آندمان هند شب گذشته آزاد شده و به کشور بازگشتند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 22
کد خبر: ۱۳۰۴۹۸

به گزارش راهبرد معاصر پنجشنبه شب اول اردیبهشت ۱۴۰۱، هند ۱۱ خدمه شناور ایرانی که ۱۲ روز قبل از سوی گارد ساحلی این کشور مظنون به قاچاق مواد مخدر توقیف شده بودند را آزاد کرد.

۹ آوریل ۲۰۲۲ این شناور ایرانی به همراه ۱۱ خدمه آن توسط گشت ساحلی هند در محدوده آب های آندمان دستگیر و به مسؤولان اداره کنترل مواد مخدر و متعاقبا دادگاه شهر چنای مرکز ایالت تامیل نادو تحویل شده بودند. در پی پیگیری های سفارت جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو و سرکنسولگری در حیدرآباد این شناور و ۱۱ خدمه آن شب گذشته (پنجشنبه) آزاد و با اسکورت گارد ساحلی هند تا محدوده آبهای سرزمینی این کشور راهی جمهوری اسلامی ایران شدند.

با توجه به اینکه این افراد در زمان دستگیری فاقد هرگونه مدارک هویتی بودند و شناسایی آنها به راحتی میسر نبود، با هماهنگی های داخلی هویت این افراد احراز و بر این اساس خدمه این شناور با صدور برگ عبور به کشور بازگشتند.

هند از سال گذشته و متعاقب کشف چند محموله بزرگ مواد مخدر ارسالی از افغانستان به سوی این کشور تدابیر و اقدامات سختگیرانه ای را از جمله در زمینه پایش، ردیابی و مقابله با قاچاق این مواد از مسیر دریا و بنادر این کشور به اجرا گذاشته است. این کشور همچنین برای مقابله با قاچاق گسترده این مواد و رفع نگرانیهای مشترک در این زمینه و با توجه به مناسبات دوستانه ایران و هند ابراز علاقه کرده که همکاری مثبت و سازنده ای را با ستاد مبارزه با مواد مخدر جمهوری اسلامی ایران آغاز کند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار