رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

هشدار بانک مرکزی آلمان به رکود بی سابقه با اعمال تحریم گازی علیه روسیه

صدراعظم آلمان، تاثیر تحریم گازی روسیه بر اروپا را ویرانگر خواند و بانک مرکزی این کشور اعلام کرد، با این اقدام، آلمان در رکود بی‌سابقه فرو می رود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 24
کد خبر: ۱۳۰۶۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  به نقل از اسپوتنیک، بانک مرکزی آلمان نسبت به زیان 180 میلیارد یورویی‌(194 میلیارد دلاری) این کشور در صورت اعمال تحریم های گازی علیه روسیه هشدار داد.

 

این بانک در جدیدترین بولتن ماهانه خود اعلام کرد، این تحریم (تحریم گاز روسیه) به کاهش 5 درصدی تولید ناخالص داخلی (GDP) این کشور در سال 2022 منجر خواهد شد و افزایش قیمت انرژی را به ارمغان می ‌آورد و شدیدترین رکورد در دهه‌های اخیر را برای آلمان رقم می ‌زند.

 

هشدار بانک مرکزی آلمان به رکود بی سابقه با اعمال تحریم گازی علیه روسیه

عواقب احتمالی اقتصادی جنگ اوکراین برای آلمان

در عین حال، اولاف شولتز، صدراعظم آلمان در گفت و گو با روزنامه «اشپیگل، تحریم گازی روسیه را برای اروپا ویرانگر دانست.

 

«ما می‌ خواهیم از یک بحران اقتصادی قابل توجه، از دست رفتن میلیون ها شغل و تعطیلی کارخانه هایی که دیگر هرگز باز نخواهند شد، جلوگیری کنیم. این تحریم، عواقب قابل توجهی برای کشور ما، برای کل اروپا خواهد داشت و تامین مالی بازسازی اوکراین نیز از این امر بسیار آسیب خواهد دید.»

 

از طرفی گفته می شود، کمیسیون اروپا به واردکنندگان اروپایی اجازه خواهد داد تا پول گاز وارداتی از روسیه با استفاده از سازوکار جدید پرداخت پیشنهادی مسکو بپردازند.

 

شرکت های اتحادیه اروپا احتمالا یک حساب بانکی در «گازپروم بنک» باز و در آن دلار و یورو سپرده گذاری خواهند کرد تا تبدیل به روبل، بهای سوخت وارداتی خود را بپردازند./ فارس

ارسال نظر