قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است
عضو هئیت رئیسه مجلس:

فائزه هاشمی بابت حمایت از تحریم‌ ایران باید دادگاهی شود

فائزه هاشمی بابت حمایت از تحریم‌ ایران باید دادگاهی شود عضو هیأت رئیسه مجلس با اشاره به حمایت فائزه هاشمی از تحریم‌های ایران گفت: مدعی‌العموم باید به این اظهارات ورود کند و با فراخواندنش به دادگاه، او را نسبت به اظهاراتش پاسخگو کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 25
کد خبر: ۱۳۰۹۴۰

به گزارش راهبرد معاصر حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هئیت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به سخنان فائزه هاشمی در حمایت از تحریم‌ها علیه کشورمان، اظهار داشت: رفتار این گونه خانم هاشمی برگرفته از نشست و برخاست با منافقین و بهائیان است؛ زیرا یک انسان عاقل چنین رفتارهایی را انجام نمی دهد.

وی افزود: نکته جالب اینجاست که افراد هم نظر و هم عقیده خانم هاشمی نسبت به این سخنان هیچ موضعی نگرفته اند مثلاً برای موضوعاتی که باید مهر سکوت بر دهان بگذارند و صحبت و اظهار نظری نداشته باشند صدای خود را بلند کرده و نسبت به موضوعات واکنش نشان می‌دهند اما نسبت به این موضوع مهم هیچ صحبتی یا فریادی نداشتند.

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: نکته بعدی که وجود دارد این است که رسانه های اصلاح طلب وقتی بر موضوعی دست می گذارند صدای آن گوش جهان را کر می‌کند، اما نسبت به این موضوع هیچ صدایی از آنها در نیامد که این مورد نشان می دهد شاید موضع این افراد هم این موضع باشد.

سلیمی تصریح کرد: خانم فائزه هاشمی با چنین اظهارنظرهای مشخص کرد که از کدام آبشخور ها سیراب می شود؛ زیرا این صحبت‌ها از یک فرد نرمال بر نمی آید.

نماینده مردم محلات در مجلس بیان داشت: به نظر بنده باید در موضوع خانم هاشمی مدعی‌العموم ورود کند و ایشان را در دادگاه آورده و نسبت به این اظهار نظرهای خود پاسخگو کند.

کلمات کلیدی: علیرضا سلیمی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار