بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

طرح 140 سوال از وزرای دولت سیزدهم توسط یک نماینده مجلس

طرح 140 سوال از وزرای دولت سیزدهم توسط یک نماینده مجلس عضو هیات رئیسه مجلس از طرح 140 سوال از وزرای دولت سیزدهم توسط یک نماینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 22
کد خبر: ۱۳۴۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، درباره آخرین وضعیت طرح سوال و استیضاح اظهار داشت: یکی از نمایندگان مجلس طراح 140 سوال از وزراست این در حالی است که تا کنون بیش از هزار سوال هم از سوی نمایندگان مجلس طرح شده است. 

وی گفت: خیلی از سوالات نمایندگان مجلس از وزرا قبل از اعلام وصول توسط هیات رئیسه مجلس با برگزاری نشست مشورتی و رایزنی و گفت‌وگو با یکدیگر حل و فصل می‌شود و وقتی امضاهای یک استیضاح از حد نصاب می‌افتد دیگر قابل طرح در صحن علنی نیست. 

عضو هیات رئیسه مجلس تصریح کرد: هیات رئیسه نقشی در استیضاح و یا عدم استیضاح و یا از نصاب افتادن آن ندارد. همچنین بعد از اعلام وصول امکان کاهش امضای استیضاح وجود ندارد. هیات رئیسه مجلس ملزم به رعایت قانون است و قسم خورده که به قانون عمل کند؛ هیات رئیسه نقشی در پیگیری خواست نمایندگان مجلس ندارد زیرا کارگزار نمایندگان بوده و مجری قانون است. 

وی گفت: هیات رئیسه مجلس نه می‌تواند و نه حق دارد درباره مواردی که حق نمایندگان است ورود کرده و آنرا پیگیری نکند. 

کلمات کلیدی: علیرضا سلیمی
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار