حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران

آزادی خدمه کشتی نظامی توقیف شده امارات در یمن

آزادی خدمه کشتی نظامی توقیف شده امارات در یمن شبکه خبری المسیره به نقل از عبدالسلام گزارش داد، به دلیل تلاشهای عمان و پس از انجام اقدامات قانونی لازم، خدمه کشتی «روابی» امارات که به صورت غیر قانونی وارد آبهای منطقه‌ای یمن شده بود، آزاد شدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 25
کد خبر: ۱۳۱۰۲۱

به گزارش راهبرد معاصر محمد عبدالسلام سخنگوی انصارالله یمن و رئیس هیأت مذاکره کننده دولت نجات ملی این کشور از آزادسازی خدمه کشتی توقیف شده امارات خبر داد.

شبکه خبری المسیره به نقل از عبدالسلام گزارش داد، به خاطر تلاشهای عمان و پس از انجام اقدامات قانونی لازم، خدمه کشتی «روابی» امارات که به صورت غیر قانونی وارد آبهای منطقه‌ای یمن شده بود، آزاد شدند.

وی همچنین خبر داد که یک انگلیسی حاضر در این کشتی که بازداشت شده بود و فعالیتهای مشکوک انجام می‌داد، منتقل شد. عبدالسلام اما اشاره‌ای به محل انتقال وی نکرد.

این در حالی است که ائتلاف سعودی نیروهای صنعاء را به «کشتی‌ربایی» متهم و سعی کرد محموله کشتی اماراتی روابی را «غیرنظامی و پزشکی» جلوه دهد، ارتش یمن تأکید کرد که این کشتی نظامی است.

13 دی ماه گذشته بود که مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس (UKMTO) اعلام کرد که گزارش‌هایی از حمله به یک کشتی در نزدیکی بندر «رأس عیسی» در دریای سرخ یمن دریافت کرده است و به تفنگداران دریایی توصیه کرده که در محل حادثه نهایت احتیاط را پیشه کنند.

پس از این اعلام، وبگاه «دریاد گلوبال» خبر داد که کشتی مورد حمله در حدود ۲۳ مایل دریایی غرب پایانه نفتی رأس عیسی در دریای سرخ بوده است، اما هویت مالکان کشتی فوق مشخص نیست و تحقیقات درباره این حادثه در جریان است.

منابع سعودی نیز پس از آن مدعی شدند که جنبش انصارالله یمن یک کشتی باری با پرچم امارات عربی متحده را در امتداد شهر «الحدیده» توقیف کرده است. سعودی‌ها ادعا کردند که کشتی فوق حامل تجهیزات پزشکی برای یک بیمارستان سعودی در جزیره «سقطری» بوده است.

اما سپس سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن رسما اعلام کرد که نیروهای یمن، یک کشتی باری نظامی اماراتی حامل تجهیزات نظامی که در حال انجام اقداماتی خصمانه‌ای بود، توقیف کردند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار