وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

آزادی خدمه کشتی نظامی توقیف شده امارات در یمن

آزادی خدمه کشتی نظامی توقیف شده امارات در یمن شبکه خبری المسیره به نقل از عبدالسلام گزارش داد، به دلیل تلاشهای عمان و پس از انجام اقدامات قانونی لازم، خدمه کشتی «روابی» امارات که به صورت غیر قانونی وارد آبهای منطقه‌ای یمن شده بود، آزاد شدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 25
کد خبر: ۱۳۱۰۲۱

به گزارش راهبرد معاصر محمد عبدالسلام سخنگوی انصارالله یمن و رئیس هیأت مذاکره کننده دولت نجات ملی این کشور از آزادسازی خدمه کشتی توقیف شده امارات خبر داد.

شبکه خبری المسیره به نقل از عبدالسلام گزارش داد، به خاطر تلاشهای عمان و پس از انجام اقدامات قانونی لازم، خدمه کشتی «روابی» امارات که به صورت غیر قانونی وارد آبهای منطقه‌ای یمن شده بود، آزاد شدند.

وی همچنین خبر داد که یک انگلیسی حاضر در این کشتی که بازداشت شده بود و فعالیتهای مشکوک انجام می‌داد، منتقل شد. عبدالسلام اما اشاره‌ای به محل انتقال وی نکرد.

این در حالی است که ائتلاف سعودی نیروهای صنعاء را به «کشتی‌ربایی» متهم و سعی کرد محموله کشتی اماراتی روابی را «غیرنظامی و پزشکی» جلوه دهد، ارتش یمن تأکید کرد که این کشتی نظامی است.

13 دی ماه گذشته بود که مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس (UKMTO) اعلام کرد که گزارش‌هایی از حمله به یک کشتی در نزدیکی بندر «رأس عیسی» در دریای سرخ یمن دریافت کرده است و به تفنگداران دریایی توصیه کرده که در محل حادثه نهایت احتیاط را پیشه کنند.

پس از این اعلام، وبگاه «دریاد گلوبال» خبر داد که کشتی مورد حمله در حدود ۲۳ مایل دریایی غرب پایانه نفتی رأس عیسی در دریای سرخ بوده است، اما هویت مالکان کشتی فوق مشخص نیست و تحقیقات درباره این حادثه در جریان است.

منابع سعودی نیز پس از آن مدعی شدند که جنبش انصارالله یمن یک کشتی باری با پرچم امارات عربی متحده را در امتداد شهر «الحدیده» توقیف کرده است. سعودی‌ها ادعا کردند که کشتی فوق حامل تجهیزات پزشکی برای یک بیمارستان سعودی در جزیره «سقطری» بوده است.

اما سپس سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن رسما اعلام کرد که نیروهای یمن، یک کشتی باری نظامی اماراتی حامل تجهیزات نظامی که در حال انجام اقداماتی خصمانه‌ای بود، توقیف کردند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار