بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

امارات: در تلاش برای دستیابی به بهترین روابط با ایران هستیم

امارات: در تلاش برای دستیابی به بهترین روابط با ایران هستیم مشاور رئیس امارات متحده عربی در امور دیپلماتیک تأکید کرد کشورش در تلاش برای دستیابی به بهترین روابط با ایران است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۹ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 15
کد خبر: ۱۲۹۵۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام ارشد امارات متحده عربی گفته که کشورش بایستی برای اطمینان یافتن از ثبات و رفاه در منطقه بایستی به دنبال روابط خوب با ترکیه و ایران باشد.

«انور قرقاش»، مشاور رئیس امارات امروز پنجشنبه (۲۵ فروردین/ ۱۴ فوریه) گفت: «واقعیت‌های سیاسی بین‌المللی نشان می‌دهند که اقدامات جمعی بهترین راه برای دستیابی به نتایج مثبت و کاستن از اثرات منفی است. اقدامات جمعی علی‌رغم آنکه در منطقه ما بنا به دلایل متعدد با موانع زیادی مواجه شده‌اند لازم و ضروری هستند.»

این مقام امارات متحده عربی در ادامه تصریح کرد: «با توجه به تغییرات کنونی در منطقه لازم است با کشور‌هایی که سیاست‌ها و دیدگاه‌های متفاوتی نسبت به ما دارند مسائلمان را با تلاش برای رسیدن به فهم مشترک و کنار گذاشتن اختلافات به صورت صلح‌آمیز حل کنیم.»

انور قرقاش در ادامه به روابط کشورش با ایران اشاره کرد و گفت: «به عنوان مثال ایران کشور همسایه ما است و ما سعی می‌کنیم بهترین روابط را با این کشور داشته باشیم. ترکیه، شریک ما در تلاشی مشترک برای رسیدن به رفاه است و ما همچنین از چشم‌انداز‌های موجود در توافقات ابراهیم حمایت می‌کند.»

قرقاش در ادامه، «امنیت امارات» را خط قرمز این کشور خواند و گفت ابوظبی، تجاوز به این خط قرمز را نخواهد پذیرفت. او گفت: «از این خط قرمز بایستی با استفاده از همه ابزار‌های موجود از جمله منابع انسانی، منابع دفاعی، آگاهی‌های عمومی و از طریق ایجاد ائتلاف‌های بین‌المللی محافظت کرد.»

امارات متحده عربی یکی از کشور‌های عضو ائتلافی به رهبری عربستان سعودی است که از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده‌اند.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. از زمان آغاز این حملات ده‌ها هزار غیرنظامی یمنی شهید و زخمی شده‎اند. کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند./فارس

کلمات کلیدی: امارات یمن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار