قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

امارات: در تلاش برای دستیابی به بهترین روابط با ایران هستیم

امارات: در تلاش برای دستیابی به بهترین روابط با ایران هستیم مشاور رئیس امارات متحده عربی در امور دیپلماتیک تأکید کرد کشورش در تلاش برای دستیابی به بهترین روابط با ایران است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۹ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 15
کد خبر: ۱۲۹۵۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام ارشد امارات متحده عربی گفته که کشورش بایستی برای اطمینان یافتن از ثبات و رفاه در منطقه بایستی به دنبال روابط خوب با ترکیه و ایران باشد.

«انور قرقاش»، مشاور رئیس امارات امروز پنجشنبه (۲۵ فروردین/ ۱۴ فوریه) گفت: «واقعیت‌های سیاسی بین‌المللی نشان می‌دهند که اقدامات جمعی بهترین راه برای دستیابی به نتایج مثبت و کاستن از اثرات منفی است. اقدامات جمعی علی‌رغم آنکه در منطقه ما بنا به دلایل متعدد با موانع زیادی مواجه شده‌اند لازم و ضروری هستند.»

این مقام امارات متحده عربی در ادامه تصریح کرد: «با توجه به تغییرات کنونی در منطقه لازم است با کشور‌هایی که سیاست‌ها و دیدگاه‌های متفاوتی نسبت به ما دارند مسائلمان را با تلاش برای رسیدن به فهم مشترک و کنار گذاشتن اختلافات به صورت صلح‌آمیز حل کنیم.»

انور قرقاش در ادامه به روابط کشورش با ایران اشاره کرد و گفت: «به عنوان مثال ایران کشور همسایه ما است و ما سعی می‌کنیم بهترین روابط را با این کشور داشته باشیم. ترکیه، شریک ما در تلاشی مشترک برای رسیدن به رفاه است و ما همچنین از چشم‌انداز‌های موجود در توافقات ابراهیم حمایت می‌کند.»

قرقاش در ادامه، «امنیت امارات» را خط قرمز این کشور خواند و گفت ابوظبی، تجاوز به این خط قرمز را نخواهد پذیرفت. او گفت: «از این خط قرمز بایستی با استفاده از همه ابزار‌های موجود از جمله منابع انسانی، منابع دفاعی، آگاهی‌های عمومی و از طریق ایجاد ائتلاف‌های بین‌المللی محافظت کرد.»

امارات متحده عربی یکی از کشور‌های عضو ائتلافی به رهبری عربستان سعودی است که از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده‌اند.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. از زمان آغاز این حملات ده‌ها هزار غیرنظامی یمنی شهید و زخمی شده‎اند. کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند./فارس

کلمات کلیدی: امارات یمن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار