رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

آلمان:طرف درگیری در اوکراین نخواهیم شد

آلمان:طرف درگیری در اوکراین نخواهیم شد بائربوک طی سخنرانی در پارلمان آلمان مدعی شد که عرضه تسلیحات سنگین از سوی کشورهای غربی به کی‌یف برای مقابله با تهاجم روسیه، آنها را به طرف درگیری در اوکراین تبدیل نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۷ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 27
کد خبر: ۱۳۱۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر «آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان امروز (چهارشنبه) گفت که فارغ از کمک‌ها به اوکراین، برلین نباید خود را درگیر جنگ این کشور کند.

بائربوک طی سخنرانی در پارلمان آلمان مدعی شد که عرضه تسلیحات سنگین از سوی کشورهای غربی به کی‌یف برای مقابله با تهاجم روسیه، آنها را به طرف درگیری در اوکراین تبدیل نمی‌کند.

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، وی درباره این ادعای خود توضیح داد: «از نقطه نظر حقوق بین‌الملل، آنچه ما در اینجا عرضه می‌کنیم، صرف نظر از اینکه بزرگ یا کوچک باشد، ورود به جنگ نیست».

وزیر خارجه آلمان ادامه داد: «زیرا ما از حق اوکراین برای دفاع از خود که در ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد ذکر شده است، حمایت می‌کنیم».

بائربوک با بیان اینکه کشورهای غربی ارسال سلاح به اوکراین را «کاری درست» می‌پندارند، گفت: «این اقدامات، یعنی تحویل سلاح‌های (سنگین به اوکراین) امری صحیح است».

وی در پاسخ به سوال نمایندگان پارلمان آلمان درباره خطر احتمالی وقوع جنگ اتمی، در پی درگیری‌های روسیه و اوکراین، مدعی شد که نمی‌توان این احتمال را به طور کامل رد کرد.

به نوشته ریانووستی، این دیپلمات آلمانی تصریح کرد: «از این حیث که چه اتفاقی می‌تواند بیافتد، قبلاً در ابتدای سخنرانی‌ام در مورد این موضوع صحبت کردم، ما دقیقاً نمی‌دانیم. روزی که این اتفاق بیافتد، ما نمی‌توانیم آن را کاملاً برطرف کنیم. ما مسئولیم که همیشه خطرات را به وضوح شناسایی کنیم، اما در عین حال وحشت ایجاد نکنیم».

پیش از این، «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا نیز با تاکید بر لزوم تداوم ارسال تسلیحات به کی‌یف، گفته بود اوکراینی‌ها برای پیروزی در این جنگ به کمک نیاز دارند.

پنتاگون نیز اعلام کرده بود بیش از ۳۰ کشور ائتلافی را تشکیل داده‌اند که از اوکراین در برابر روسیه حمایت کرده و تجهیزاتی به ارزش بیش از ۵ میلیارد دلار برای آن تامین می‌کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار