حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

بنت دوباره پیام تهدید آمیز دریافت کرد

چند ساعت پس از گزارش رسانه‌های عبری درباره ارسال دومین پیام تهدید‌آمیز برای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، او سومین پیام تهدیدآمیز را نیز دریافت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 29
کد خبر: ۱۳۱۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، پلیس رژیم موقت صهیونیستی یک نظامی را به اتهام تهدید «نفتالی بنت» نخست‌وزیر این رژیم بازداشت کرد.

بنابر گزارش شامگاه پنجشنبه پایگاه خبری «مکان»، همزمان با ارسال دو پیام تهدید‌آمیز برای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، این نظامی نیز بنت را در شبکه‌های اجتماعی تهدید کرده است.

شبکه عبری «کان۱۱» نیز در این خصوص گزارش داد که این تهدید در قالب یک پیام در صفحه حزب «یش عتید» صورت گرفته و پلیس رژیم صهیونیستی تحقیقات خود را درباره این سرباز آغاز کرده است.

کان در ادامه ادعا کرد که پلیس به این نتیجه رسیده که این سرباز نمی‌تواند به اسلحه دسترسی داشته باشد و خطرساز نیست از‌این‌رو او را آزاد کرده‌اند.

این سرباز در حالی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را تهدید کرده که رسانه‌های عبری طی روز‌های گذشته از ارسال دو پیام تهدید‌آمیز به همراه گلوله برای خانواده نفتالی بنت خبر داده بودند.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی عصر روز گذشته بدون ذکر جزئیات بیشتر گزارش داد که پیام تهدیدی به همراه گلوله برای خانواده نفتالی بنت ارسال شده و در آن یکی از پسران بنت به نام «یونیت بنت» تهدید شده است.

این گزارش در حالی منتشر شد که در تاریخ ششم ماه جاری نیز سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) خبر داده بود که پیامی با محتوای تهدید‌آمیز به همراه یک گلوله به منزل نخست‌وزیر این رژیم ارسال شده است.

پلیس رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که به همراه شاباک مشترکا در حال تحقیق بر روی این موضوع است و تل‌آویو به رسانه‌ها دستور داده از انتشار جزئیات بیشتر درباره جزئیات این موضوع خودداری کنند.

این گزارش در شرایطی منتشر شد که رسانه‌های صهیونیستی دوشنبه نیز خبر داده بودند که مقام‌های تل‌آویو، با توجه به شرایط امنیتی موجود در سرزمین‌های اشغالی به سفر خارجی نخواهند رفت.

طبق گزارش پایگاه خبری «آی۲۴ نیوز»، مقامات ارشد تل‌آویو از جمله نفتالی بنت نخست‌وزیر، «یائیر لاپید» وزیر خارجه و «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم موقت صهیونیستی به توافق رسیده‌اند که تمام برنامه‌های خود برای سفر خارجی در آینده نزدیک را لغو کنند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار