آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

شناسایی سویه‌ های جدید کرونا

آدریان استرمن، اپیدمیولوژیست دانشگاه استرالیای جنوبی گفت: سویه‌های تازه کشف‌شده غالب‌تر از نسل قبلی خود هستند و می‌توانند باعث افزایش موارد جدید ابتلا شوند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 30
کد خبر: ۱۳۱۶۵۱

به گزارش راهبرد معاصر در حال حاضر، زیرسویه‌های امیکرون در استرالیا در گردش است، اما سویه جدید مشابه با این چهار زیرسویه نیست. حتی زیرسویه ۲.۱۲.۱ امیکرون نیز در فاضلاب ملبورن شناسایی شده است.

آدریان استرمن، اپیدمیولوژیست دانشگاه استرالیای جنوبی گفت: سویه‌های تازه کشف‌شده غالب‌تر از نسل قبلی خود هستند و می‌توانند باعث افزایش موارد جدید ابتلا شوند.

بر اساس نتایج تحقیقات آنچه که از زیرسویه BA. ۴ امیکرون می‌دانیم این است که این زیرسویه کمی بهتر از سیستم ایمنی بدن فرار می‌کند به این معنی که افراد آلوده شده قبلی با این سویه می‌توانند راحت‌تر مجددا آلوده و افرادی که واکسینه‌شده‌اند نیز راحت‌تر مبتلا می‌شوند.

با این حال، پروفسور استرمن گفت: موارد مثبت زیاد در ۶ ماه گذشته به استرالیایی‌ها مصونیت خوبی در برابر سویه‌های جدید داده است.

وی گفت: «اکنون بسیاری از افراد مبتلا شده‌اند و آن‌هایی که آلوده نشده‌اند احتمالا سیستم ایمنی کاملا خوبی با واکسینه شدن دارند، بنابراین ما در برابر افزایش عمده موارد ابتلا از این دو سویه فرعی محافظت شده‌ایم.»

بهداشت نیو ساوت ولز گفت: سویه کشف شده جدید نمونه تصادفی نیست و این مرکز به نظارت دقیق وضعیت در حال تحول کووید ادامه می‌دهد.

استرالیا از زمانی که امیکرون برای اولین بار در نوامبر ۲۰۲۱ شناسایی شد، روزانه ده‌ها هزار مورد را ثبت کرده است. از آن زمان مشخص شد که این بیماری بسیار عفونی‌تر است، اما شدت کمتری نسبت به سویه‌های قبلی کووید دارد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده