توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟ رئیس قوه قضاییه: ان‌شاءالله خواب‌هایی که برای ایران دیده‌اند تعبیر نخواهد شد اعلام جرم علیه مدیر اسبق مرکز بررسی‌های استراتژیک امروز و فردا این استان‌ها بارانی می‌شوند معاون سازمان محیط زیست: هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کلاهبرداری با دلار‌های تقلبی در ری؛ متهم دستگیر شد افزایش آمار بارداری اول در ایران بعد از ۴۰ سالگی

اثرات همه گیری کرونا بر مغز

متخصصان از دست دادن حافظه، خستگی و مشکل در تمرکز را از نشانه‌های ابتلا به کووید۱۹ اعلام کرده اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۳ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 29
کد خبر: ۱۳۱۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، متخصصان همچنین معتقدند کسانی که به کووید۱۹ مبتلا نشده‌اند هم بر اثر همه گیری دچار افزایش خستگی، اختلال در تصمیم گیری و کاهش تمرکز و دقت شده‌اند.

متخصصان اظهار کرده اند که شرایط غیر قابل پیش بینی زندگی در دوران کووید و تاثیری که روی برنامه منظم روزانه افراد داشته منجر به ایجاد مشکلاتی شده است.

یکی از متخصصان مشهور عصب شناسی رفتاری درخواست کرده تحقیق‌های بیشتری در این باره انجام شود.

یکی از متخصصان در این باره می‌گوید: مردم در طول زندگی عادت‌هایی پیدا می‌کنند. مثلاً ما دوستانمان را روز‌های بخصوصی در هفته می‌بینیم و بعد ازظهر‌های مشخصی ورزش می‌کنیم که بهم خوردن این نظم و ترتیب می‌تواند وضعیت بسیار مشکلی ایجاد کند. قرار گرفتن در موقعیت نامعلوم بر بیولوژی مغز تأثیر می‌گذارد. ما معمولاً می‌توانیم تا حدی با شرایط غیر منتظره وفق پیدا کنیم، اما هر چه مدت طولانی‌تری در این شرایط باقی بمانیم، برای مغزمان بدتر خواهد بود. تحقیقات زیادی درباره تأثیر عفونت ناشی از کووید بر مغز انجام‌شده است. ما در ضمن می‌دانیم زندگی در شرایط همه‌گیری هم، به‌خودی‌خود بر عملکرد و سلامت مغز ما تأثیر داشته است.


تحقیقات بسیاری درباره تأثیر طولانی‌مدت ابتلا به کووید و کووید طولانی انجام‌شده است، اما بسیاری از افراد که به این ویروس مبتلا نشده اند معتقدند دو سال زندگی با محدودیت‌های مختلف تأثیر فراوانی روی آن‌ها گذاشته است.

این روز‌ها درخواست‌های بیشتری برای تحقیق درباره تأثیر‌های روانی زندگی در دوران همه‌گیری بر کسانی که به بیماری مبتلا نشده‌اند وجود دارد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر