اثرات همه گیری کرونا بر مغز-راهبرد معاصر
انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول

اثرات همه گیری کرونا بر مغز

متخصصان از دست دادن حافظه، خستگی و مشکل در تمرکز را از نشانه‌های ابتلا به کووید۱۹ اعلام کرده اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۳ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 29
کد خبر: ۱۳۱۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، متخصصان همچنین معتقدند کسانی که به کووید۱۹ مبتلا نشده‌اند هم بر اثر همه گیری دچار افزایش خستگی، اختلال در تصمیم گیری و کاهش تمرکز و دقت شده‌اند.

متخصصان اظهار کرده اند که شرایط غیر قابل پیش بینی زندگی در دوران کووید و تاثیری که روی برنامه منظم روزانه افراد داشته منجر به ایجاد مشکلاتی شده است.

یکی از متخصصان مشهور عصب شناسی رفتاری درخواست کرده تحقیق‌های بیشتری در این باره انجام شود.

یکی از متخصصان در این باره می‌گوید: مردم در طول زندگی عادت‌هایی پیدا می‌کنند. مثلاً ما دوستانمان را روز‌های بخصوصی در هفته می‌بینیم و بعد ازظهر‌های مشخصی ورزش می‌کنیم که بهم خوردن این نظم و ترتیب می‌تواند وضعیت بسیار مشکلی ایجاد کند. قرار گرفتن در موقعیت نامعلوم بر بیولوژی مغز تأثیر می‌گذارد. ما معمولاً می‌توانیم تا حدی با شرایط غیر منتظره وفق پیدا کنیم، اما هر چه مدت طولانی‌تری در این شرایط باقی بمانیم، برای مغزمان بدتر خواهد بود. تحقیقات زیادی درباره تأثیر عفونت ناشی از کووید بر مغز انجام‌شده است. ما در ضمن می‌دانیم زندگی در شرایط همه‌گیری هم، به‌خودی‌خود بر عملکرد و سلامت مغز ما تأثیر داشته است.


تحقیقات بسیاری درباره تأثیر طولانی‌مدت ابتلا به کووید و کووید طولانی انجام‌شده است، اما بسیاری از افراد که به این ویروس مبتلا نشده اند معتقدند دو سال زندگی با محدودیت‌های مختلف تأثیر فراوانی روی آن‌ها گذاشته است.

این روز‌ها درخواست‌های بیشتری برای تحقیق درباره تأثیر‌های روانی زندگی در دوران همه‌گیری بر کسانی که به بیماری مبتلا نشده‌اند وجود دارد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار