نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

تماشای فیلم مستهجن کار دست نماینده انگلیس داد

تماشای فیلم مستهجن کار دست نماینده انگلیس داد نماینده «دوون» در پارلمان انگلیس پس از رسوایی تماشای فیلم مستهجن، مجبور به استعفا شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 01
کد خبر: ۱۳۱۷۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، «نیل پریش» عضو ارشد حزب حاکم محافظه‌کار انگلیس در پارلمان به دنبال شدت گرفتن فشار‌ها به او در نتیجه رسوایی تماشای فیلم مستهجن، اعلام استعفا کرد.

نیل پریش قانونگذار پارلمان انگلیس از حزب تحت رهبری «بوریس جانسون» رئیس حزب محافظه‌کار و نخست‌وزیر این کشور، کمتر از ۲۴ ساعت بعد از آنکه گفته بود تا زمان تکمیل تحقیقات درباره رسوایی تماشای فیلم مستهجن از منصب خود استعفا نمی‌دهد، نظرش را تغییر داد.

به گزارش «بی‌بی‌سی»، این سیاستمدار ۶۵ ساله انگلیسی که از سال ۲۰۱۰ نماینده شهرستان «دوون» در مجلس عوام بوده و ریاست «کمیته منتخب محیط زیست، غذا و امور روستایی» این نهاد قانونگذاری را برعهده داشت، از منصب خود به عنوان نماینده اعلام استعفا کرد.

وی که روز جمعه هفته گذشته به دلیل بالا گرفتن انتقادات، از سوی حزب حاکم محافظه کار از عضویت در حزب تعلیق شده بود، اذعان کرد که دو بار در پارلمان انگلیس فیلم مستهجن دیده، اما بار اول، اقدام او «اتفاقی» بود.

نماینده دوون در مجلس عوام انگلیس که با شبکه بی‌بی‌سی مصاحبه کرد، البته اذعان کرد که اقدامش درباره دیدن فیلم مستهجن در پارلمان این کشور برای بار دوم، عامدانه بود. این نماینده انگلیسی گفت: «جرم من، بزرگ‌ترین جرم من این بود که در یک موقعیت دیگر برای بار دوم این کار را کردم».

نیل پریش ادامه داد: «من باید تا آخر عمر با این زندگی کنم. من یک اشتباه وحشتناک بزرگ مرتکب شدم... کاری که انجام می‌دادم اشتباه بود، اما برای ارعاب زنان این کار را نکردم. من ۱۲ سال در پارلمان هستم و احتمالاً یکی از بهترین وجهه‌ها را دارم».

این قانونگذار انگلیسی با ابراز «عذرخواهی تمام و کمال» بابت اقدام شنیع خود افزود: «اشتباه کردم، احمق بودم، عقلم را از دست داده بودم».

حداقل دو نماینده زن پارلمان انگلیس طی روز‌های اخیر نیل پریش را به دیدن فیلم مستهجن حین برگزاری جلسات پارلمان این کشور متهم کرده بودند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار