ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

هایکو ماس وزیر خارجه آلمان وارد تهران شد

هایکو ماس وزیر خارجه آلمان برای دیدار با مقامات ایرانی دقایقی پیش وارد تهران شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 10
کد خبر: ۱۳۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر خارجه آلمان برای دیدار با مقامات ایرانی از جمله رئیس جمهور وارد تهران شد.

 

هایکو ماس وزیر خارجه آلمان برای دیدار با مقامات ایرانی دقایقی پیش وارد تهران شد.

 

هایکو ماس قرار است روز دوشنبه ابتدا با محمد جواد ظریف وزیر خارجه کشورمان و سپس با حسن روحانی رئیس جمهور دیدار و درباره مسائلی همچون برجام رایزنی کند.

 

خبرگزاری رویترز ماموریت وزیر خارجه آلمان را نجات برجام بعد از تهدید ایران به کاهش تعهداتش در چارچوب این توافق خوانده است.

 

خبرنگار شبکه ARD آلمان با اشاره به ورود ماس به تهران، ماموریت وی را دشوار خوانده است و در حساب توئیتری خود نوشته است کشورهای اروپایی بدون اینکه قادر باشند پیشنهادات بیشتری به ایران ارائه کنند، قصد دارند تهران را راضی کنند تا در برجام باقی بماند.

 

به گزارش فارس، سفر ماس به تهران اولین سفر یکی از وزرای خارجه عضو گروه 1+4 بعد از بیانیه اخیر شورای عالی امنیت ملی ایران در توقف برخی تعهدات برجامی است. شورای عالی امنیت ملی ایران 18 اردیبهشت ماه سال جاری در اولین سالگرد خروج آمریکا از برجام در بیانیه‌ای با اعلام توقف در برخی تعهدات برجامی (میزان ذخایر اورانیوم غنی شده و آب سنگین) به کشورهای باقیمانده در برجام ۶۰ روز برای اجرای تعهدات خود به ویژه در حوزه‌های بانکی و نفتی فرصت داد و در این بیانیه تاکید شد: «در هر زمان که خواسته‌های ما تامین شود؛ ما نیز به همان میزان اجرای مجدد تعهدات متوقف شده را از سر خواهیم گرفت، اما در غیر این صورت، جمهوری اسلامی ایران مرحله به مرحله تعهدات دیگری را متوقف خواهد کرد.»

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار