نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

نحوه اجرای مرخصی زایمان ۹ ماهه

محمد بایندریان درباره زمان مرخصی زایمان و اینکه چرا مرخصی زایمان 9 ماه برای تمامی کارمندان به رسمیت شناخته نمی‌شود، اظهار کرد: طبق قانون از جمله احکام دائمی برنامه‌های توسعه‌‌ای همچنین احکام بالادستی، مصوبات هیئت دولت برای صندوق‌های بیمه‌ای از جمله تامین اجتماعی به شرطی الزام‌آور است که منابع مالی آن توسط دولت دیده شده باشد و به صندوق پرداخته شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 10
کد خبر: ۱۳۱۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس گروه بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه‌مدت سازمان تامین اجتماعی، جزئیات نحوه اجرای مصوبه "مرخصی زایمان ۹ ماهه" برای همه کارمندان در سال ۹۸ را تشریح کرد.

محمد بایندریان درباره زمان مرخصی زایمان و اینکه چرا مرخصی زایمان 9 ماه برای تمامی کارمندان به رسمیت شناخته نمی‌شود، اظهار کرد: طبق قانون از جمله احکام دائمی برنامه‌های توسعه‌‌ای همچنین احکام بالادستی، مصوبات هیئت دولت برای صندوق‌های بیمه‌ای از جمله تامین اجتماعی به شرطی الزام‌آور است که منابع مالی آن توسط دولت دیده شده باشد و به صندوق پرداخته شود.

 

رئیس گروه بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه‌مدت سازمان تامین اجتماعی افزود: بنابراین سازمان تامین اجتماعی به استناد همین قوانین مکلف به پرداخت 6 ماه مرخصی زایمان شده است و بالاتر از آن منوط به تامین منابع مورد نیاز است.

 

وی تصریح کرد: در ارتباط با زمان مرخصی زایمان، مجلس این اختیار را به دولت داده که اگر دولت تمایل داشته باشد می‌تواند مبنای خود را مرخصی 9 ماهه محاسبه کند چرا که در ابتدا این مصوبه به صورت الزام برای دولت تصویب شد اما در ادامه شورای نگهبان به دلیل عدم تامین بار مالی و به استناد اصل 75 قانون آن را رد کرد و بنابراین نمایندگان مجلس شورای اسلامی اجرای این مصوبه را از الزام به اختیار درآورند.

 

بایندریان با اشاره به اینکه اجرای مصوبه مرخصی 9 ماه زایمان نیاز به تامین منابع مالی دارد، گفت: این منابع باید توسط دولت تامین شود که اخیرا جلسه‌ای در کمیسیون اجتماعی دولت برگزار کرده‌ایم و آنها پذیرفته‌اند که به عنوان یک تبصره خاص در بودجه کشور دیده شود و منابع مورد نیاز هر سال به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شود و این در حالی است که برای اجرای این مصوبه در سال 98 نیاز به 500 میلیارد تومان اعتبار دارد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار