خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

درخواست نقوی حسینی درباره اقدام سفارت انگلیس درجمع‌آوری کمک‌هزینه جشن تولد ملکه

سیدمحمدحسین نقوی حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره اقدام اخیر سفارت انگلیس در تهران مبنی بر ارسال ایمیل به شرکت‌های ایرانی برای مشارکت آنها در جشن تولد ملکه گفت: اقدامات مشابه و مداخله‌گری‌ها و اقدامات سخیف سفارتخانه‌های کشورهای اروپایی در تهران بارها صورت گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۴ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 10
کد خبر: ۱۳۱۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره اقدام اخیر سفارت انگلیس در تهران مبنی بر ارسال ایمیل به شرکت‌های ایرانی برای مشارکت آنها در جشن تولد ملکه گفت: وزارت خارجه باید عکس‌العمل جدی و قاطعانه در این باره داشته باشد.


سیدمحمدحسین نقوی حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره اقدام اخیر سفارت انگلیس در تهران مبنی بر ارسال ایمیل به شرکت‌های ایرانی برای مشارکت آنها در جشن تولد ملکه گفت: اقدامات مشابه و مداخله‌گری‌ها و اقدامات سخیف سفارتخانه‌های کشورهای اروپایی در تهران بارها صورت گرفته است.

 

وی افزود: متأسفانه سفارتخانه‌های اروپایی در کشور به جای مراودات سیاسی و توسعه روابط همه جانبه و حل مشکلات فی‌مابین و مقابله با تحریم‌های ظالمانه آمریکا و انجام تعهدات آنها در قبال جمهوری اسلامی با هزینه و اعتبار جمهوری اسلامی و با استفاده از منابع شرکت‌های ایرانی برای جشن تولد ملکه انگلیس کمک جمع‌آوری می‌کنند.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد:‌ این اقدام سفارت انگلیس در تهران حرکتی سخیف در سطح دیپلماسی تهران و لندن محسوب می‌شود.

 

نقوی حسینی خاطرنشان کرد:‌ انگلیسی‌ها باید توضیح دهند چطور به خود اجازه می‌دهند در شرایطی که جمهوری اسلامی ایران در شدیدترین تحریم‌های ظالمانه قرار دارد و انگلیسی‌ها هم بخشی از پازل غرب علیه تهران هستند از شرکت‌های ایرانی که در این تحریم‌ها متضرر شده‌اند برای برگزاری جشن تولد ملکه انگلیس کمک جمع‌آوری کند.

 

وی گفت: وزارت امور خارجه باید عکس‌العمل جدی و قاطعانه نسبت به ایمیل سفارت انگلیس در تهران به شرکت‌‌های ایرانی و مداخله آنها در امورات داخلی جمهوری اسلامی اتخاذ کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار