سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

ماجرای نجات جان معلم عنبرآبادی از دست اشرار با حضور به موقع پلیس

مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان کرمان از نجات جان معلم عنبرآبادی و کشته شدن شرور گستاخی که قصد جان این معلم را داشت، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 02
کد خبر: ۱۳۱۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، واحد گشت پلیس در زمان گشت زنی در عنبرآباد، متوجه سرعت سرسام آور و حرکات مخاطره آمیز سمندی می‌شود که در تعقیب یک دستگاه خودرو پژو است.

در همین لحظه خودرو پژو به علت طی مسافت طولانی برای فرار از چنگال اشرار و ترکیدگی لاستیک، متوقف می‌شود و سرنشینان سمند با حمله به وی، قصد جانش را داشته اند که راننده پژو اقدام به فرارکرده و به پلیس پناه می‌آورد.

در ادامه ۲ شرور پس از تخریب خودرو معلم عنبرآبادی، به سمت پلیس حمله ور شده و یکی از آنان نیز قصد زیر گرفتن ماموران و شاکی را داشته، که در گام اول موفق نشده و پس از طی مسافتی، دوباره در حالت دنده عقب حرکت و یکی از ماموران و شاکی را زیر می‌گیرند که بر اثر این اقدام شرورانه، افسر گشت پلیس به شدت مجروح و شاکی نیز آسیب می‌بیند.

اما با وجود مجروح شدن ۲ نفر (پلیس و معلم)، باز هم این ۲ شرور دست بردار نبوده و برای بار سوم قصد زیر گرفتن یکی دیگر از ماموران را داشته است، که مامور حاضر در صحنه با اخطار‌های پی در پی و شلیک چندین تیر هوایی، قصد متوقف کردن این خودرو را داشته که راننده و سرنیشن آن با بی توجهی به اخطار‌های پلیس سعی در رساندن آسیب بیشتر به ماموران داشتند.

در نهایت تنها مامور پلیس حاضر در صحنه اقدام به شلیک به سمت لاستیک‌های خودرو کرده که به علت حرکات مخاطره آمیز و مارپیچ، خودرو از ناحیه در مورد اصابت گلوله قرار گرفته و راننده خودرو مجروح و در بیمارستان فوت می‌کند، هم چنین همدست وی نیز متواری شده است که تلاش برای دستگیری او ادامه دارد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر