روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد

دستگیری شرور محله موسی آباد اسلامشهر

فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر از دستگیری یکی از اراذل و اوباش معروف که با شرارت باعث ایجاد رعب و وحشت شهروندان در محله موسی آباد اسلامشهر شده بود، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 10
کد خبر: ۱۶۳۱۸۱

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ "علی آقا کارخانه " در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی وقوع یک مورد درگیری و شرارت و قدرت نمایی با سلاح سرد در محله"موسی آباد" اسلامشهر و ایجاد رعب و وحشت در بین شهروندان، بلافاصله مأموران کلانتری ۱۶ موسی آباد با حضور در محل به بررسی موضوع پرداختند.

فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر ادامه داد: با حضور ماموران انتظامی در محل مشخص شد که متهم با ایجاد شرارت در محل سکونت و تهدید خانواده خود و همسایگان، با سلاح سرد قدرت نمایی کرده است که در عملیات دستگیری به هشدار پلیس مبنی بر تسلیم شدن توجهی نکرده و قصد مقابله با ماموران انتظامی را داشت.

این مقام انتظامی تصریح کرد: متهم در حالی که قصد حمله به ماموران انتظامی را داشت با بکارگیری قانون سلاح و شلیک یک تیر به سمت پا، دستگیر و به کلانتری انتقال داده شد و با هماهنگی اورژانس، اوباش دستگیر شده تحت کنترل، جهت درمان به بیمارستانی در تهران منتقل شد.

سرهنگ کارخانه با اشاره به اقدام به موقع ماموران انتظامی و بازداشت این شرور در کوتاه‌ترین زمان اعلام کرد: این اقدام پلیس تشکر و قدردانی شهروندان را در پی داشت و همکاری مردم با پلیس زمینه ارتکاب جرم را از مجرمان سلب و امنیت وآسایش خانواده‌ها را تضمین خواهد کرد.

این مقام انتظامی تاکید کرد: پلیس شهرستان اسلامشهر با اخلالگران نظم و امنیت عمومی و برهم زنندگان آسایش مردم برابر قانون برخورد قاطعانه می‌کند و در این خصوص به پشتوانه همکاری آگاهانه شهروندان، خوشبختانه اقدامات موثر و خوبی تاکنون انجام شده است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر