دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

دستگیری شرور محله موسی آباد اسلامشهر

فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر از دستگیری یکی از اراذل و اوباش معروف که با شرارت باعث ایجاد رعب و وحشت شهروندان در محله موسی آباد اسلامشهر شده بود، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 10
کد خبر: ۱۶۳۱۸۱

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ "علی آقا کارخانه " در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی وقوع یک مورد درگیری و شرارت و قدرت نمایی با سلاح سرد در محله"موسی آباد" اسلامشهر و ایجاد رعب و وحشت در بین شهروندان، بلافاصله مأموران کلانتری ۱۶ موسی آباد با حضور در محل به بررسی موضوع پرداختند.

فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر ادامه داد: با حضور ماموران انتظامی در محل مشخص شد که متهم با ایجاد شرارت در محل سکونت و تهدید خانواده خود و همسایگان، با سلاح سرد قدرت نمایی کرده است که در عملیات دستگیری به هشدار پلیس مبنی بر تسلیم شدن توجهی نکرده و قصد مقابله با ماموران انتظامی را داشت.

این مقام انتظامی تصریح کرد: متهم در حالی که قصد حمله به ماموران انتظامی را داشت با بکارگیری قانون سلاح و شلیک یک تیر به سمت پا، دستگیر و به کلانتری انتقال داده شد و با هماهنگی اورژانس، اوباش دستگیر شده تحت کنترل، جهت درمان به بیمارستانی در تهران منتقل شد.

سرهنگ کارخانه با اشاره به اقدام به موقع ماموران انتظامی و بازداشت این شرور در کوتاه‌ترین زمان اعلام کرد: این اقدام پلیس تشکر و قدردانی شهروندان را در پی داشت و همکاری مردم با پلیس زمینه ارتکاب جرم را از مجرمان سلب و امنیت وآسایش خانواده‌ها را تضمین خواهد کرد.

این مقام انتظامی تاکید کرد: پلیس شهرستان اسلامشهر با اخلالگران نظم و امنیت عمومی و برهم زنندگان آسایش مردم برابر قانون برخورد قاطعانه می‌کند و در این خصوص به پشتوانه همکاری آگاهانه شهروندان، خوشبختانه اقدامات موثر و خوبی تاکنون انجام شده است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر