عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

امیر کویت: از رویکرد جدید ایران در دوره آیت الله رئیسی خرسندیم

شیخ نواف الاحمد الجابر الصباح در تماس تلفنی خطاب به رئیس‌جمهور کشورمان گفت: عمیقا از رویکرد جدید ایران در دوره جنابعالی خرسندیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 03
کد خبر: ۱۳۲۱۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور بعد از ظهر امروز سه‌شنبه در گفتگوی تلفنی «شیخ نواف الاحمد الجابر الصباح» امیر کویت، با تبریک عید سعید فطر به وی و مردم کشورش گفت: امیدوارم خداوند به برکت عید فطر برکاتش را نصیب ملت همسایه و دوست کویت و همه مسلمانان کند. نزدیک شدن دل‌های مسلمانان در چنین مناسبت‌هایی، انسجام میان کشورهای اسلامی را بیشتر می‌کند.

 

رئیس جمهور با ابراز امیدواری برای دیدار با امیر کویت در تهران افزود: افزایش رفت و آمد مقامات دو کشور می‌تواند ظرفیت‌های موجود برای ارتقای سطح همکاری‌های دوجانبه را هر چه بیشتر عملیاتی و فعال کند.

 

رئیسی، مواضع کویت را در قبال توطئه‌های منطقه‌ای، آگاهانه توصیف کرد و با یادآوری مناسبات خوب ایران و کویت در گذشته، تاکید کرد که باید روابط ایران و کویت به عنوان دو دوست قدیمی به ظرفیت واقعی خود بازگردد.

 

«شیخ نواف الاحمد الجابر الصباح» امیر کویت نیز در این گفتگوی تلفنی با تبریک عید سعید فطر به رئیس جمهور و مردم کشورمان اظهار داشت: عمیقا از رویکرد جدید و اهمیتی که جمهوری اسلامی ایران در دوره جنابعالی برای گسترش روابط با کشورهای همسایه و دوست قائل است، خرسندیم.

 

امیر کویت نیز متقابلا با اظهار امیدواری برای میزبانی از آیت‌الله رئیسی تصریح کرد: دیدارهای مقامات دو کشور و به ویژه مقامات عالی ایران و کویت می‌تواند به گسترش روابط فیمابین و تقویت تلاش‌های مشترک برای تامین منافع متقابل کمک کند./فارس

ارسال نظر