گفت‌وگوی واشنگتن و کاراکاس برای صادرات نفت ونزوئلا رئیس جمهوری موقت ونزوئلا: حمله وحشیانه آمریکا، نقض حقوق بین‌الملل بود رسانه عبری: حماس صفوف نظامی خود را ترمیم کرده است وزیر خارجه ونزوئلا: از درخواست روسیه برای آزادی مادورو سپاسگزاریم پیام مکتوب عراقچی به فؤاد حسین غیبت سوال برانگیز ونس در کنفرانس خبری اعلام بازداشت مادورو حاکم شارجه امارات خود را نواده امام علی علیه السلام خواند رودریگز به‌عنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرد نتانیاهو از طریق پوتین به ایران پیام داد: قصد حمله نداریم ایروانی: آمریکا ریاکارانه و با ریختن اشک تمساح مدعی حمایت از مردم ایران است انتقال تعدادی از زندانیان ایرانی از عراق به کشور در اولین دادگاه؛ مادورو و همسرش اتهامات آمریکا را رد کردند/ دادگاه بعدی ۲۶ اسفند وضعیت اتباع ایرانی در ونزوئلا کنایه تاریخی عضو دفتر رهبری به توییت ایلان ماسک + عکس مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است

امیر کویت استعفای دولت این کشور را پذیرفت

امیر کویت ضمن پذیرش استعفای دولت، از نخست وزیر و وزرا خواست تا موقتاً به امور فوری اداره کشور رسیدگی کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 10
کد خبر: ۱۳۲۹۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، «نواف الأحمد الجابر الصباح» امیر کویت امروز (سه‌شنبه) استعفای دولت را که «صباح الخالد الحمد الصباح» نخست‌وزیر این کشور ماه قبل اعلام کرده بود، پذیرفت.

طبق گزارش خبرگزاری رسمی دولت کویت «کونا»، امروز فرمان سلطنتی مبنی بر پذیرش استعفای نخست‌وزیر و وزرای دولت وی صادر شد.

در ادامه این گزارش آمده است که این فرمان شامل تداوم کار نخست‌وزیر و وزرای کنونی در جهت انجام فوری امور اداری تا تشکیل دولت جدید بود.

این فرمان سلطنتی به امضای «مشعل الاحمد الصباح»، ولی عهد کویت رسید که امیر، قبلاً برخی از وظایف و اختیارات قانونی خود را به وی سپرده بود.

خبرگزاری رسمی دولت کویت به دلایل این استعفا اشاره‌ای نکرد. نخست‌وزیر کویت در ۵ آوریل، استعفای دولت خود را ارائه کرد؛ این چهارمین استعفای دولت کویت در دو سال و نیم اخیر است.

ماه قبل، این استعفا درحالی صورت گرفت که یک هفته قبل از آن، جلسه پارلمان کویت با درخواست ۱۰ نماینده برای استیضاح نخست‌وزیر این کشور پایان یافته بود. دولت قبل از تشکیل جلسه پارلمان برای رای به عدم همکاری دولت آن‌ها استعفا داد.

این استیضاح پارلمان کویت پس از اتهاماتی مبنی بر «ارتکاب اقدامات خلاف قانون اساسی، اخلال در منافع شهروندان و عدم همکاری با نهاد‌های قانونگذار» به نخست‌وزیر این کشور درخواست شد.

شیخ صباح الخالد الحمد در مدت دو سال و نیم گذشته، چهار بار مأمور تشکیل دولت شده بود؛ اولین مورد در نوامبر ۲۰۱۹، دومی در دسامبر ۲۰۲۰، سومی در مارس ۲۰۲۱ و چهارمی نیز در دسامبر همان سال بود./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار