آخرین قیمت سکه پارسیان امروز ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل و پیش بینی قیمت طلا قیمت سکه امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | ریزش ۵.۸ میلیون تومانی قیمت سکه در اولین روز هفته؛ طلا هم گران نشد آخرین قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | کاهش محسوس طلای ۱۸ عیار و تثبیت اونس جهانی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی یعنی چه؟ آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی اجاره اعلام شد؛ مالکان تا این تاریخ فرصت دارند خبر خوش برای متقاضیان دنا پلاس؛ فروش بدون قرعه‌کشی کلید می‌خورد قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ چه زمانی شارژ می‌شود؟ آخرین قیمت‌های ثبت شده سکه پارسیان + جدول آخرین قیمت گوشت قرمز / گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ آخرین تغییرات سهمیه‌بندی بنزین ۱۴۰۵ / کارت جایگاه ممنوع شد؟ جزییات افزایش ۴۰ درصدی قیمت موبایل / بازار به کف رسیده؟ فوری / ثبت نام مسکن استیجاری تهران + شرایط و نحوه ثبت نام نتایج طرح عادی ایران خودرو اعلام شد + جزئیات شانس برندگان و زمان تحویل برندگان نتایج طرح مادران ایران خودرو امروز مشخص شدند | استعلام سریع با کد ملی

قیمت نان با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی تغییر نمی‌کند

قیمت نان با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی تغییر نمی‌کند رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در صورت اصلاح ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی قیمت نهایی نان در سفره مردم تغییری نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 06
کد خبر: ۱۳۲۲۶۸

به گزارش راهبرد معاصر محمدرضا پورابراهیمی با بیان اینکه نان از کالا‌های اساسی و مایحتاج مردم به شمار می‌رود، گفت: باتوجه به اختصاص یارانه به این محصول در بودجه امسال قیمت نان نسبت به سال گذشته افزایشی نخواهد داشت.

وی تحولات اخیر منطقه را از جمله علل افزایش جهانی قیمت گندم عنوان کرد و افزود: در این راستا با همکاری دولت و براساس مصوبه مجلس این اختیار را به دولت دادیم که از ارز 4 هزار و 200 تومانی یا از یارانه استفاده کند که در صورت اصلاح این ارز قیمت نهایی نان در سفره مردم تغییری نخواهد کرد.

نماینده مردم کرمان ادامه داد: موضوع ارز ترجیحی در دولت و مساله یارانه نان در حال بررسی است و پیش بینی ما نیز این است که در حلقه آخر یعنی یارانه به مصرف کننده برسد و هم اکنون در دو استان کشور به شکل آزمایشی این موضوع در حال اجراست و در صورتی که نتایج مثبتی به همراه داشته باشد در سراسر کشور اجرایی خواهد شد و این امر موجب می‌شود تا از قاچاق آرد جلوگیری شود و قیمت نان نیز تغییری نخواهد کرد.

کلمات کلیدی: قیمت نان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار