ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

سازه غیرمجاز پالادیوم به طور کامل تخریب شد

سازه غیرمجاز پالادیوم به طور کامل تخریب شد سازه ۱۰۰ تنی مجتمع تجاری پالادیوم در شمال تهران با کار شبانه‌روزی ۹۰۰ متخصص، کارشناس و عوامل فنی با گذشت نزدیک به دو ماه به طور کامل با مهندسی معکوس جمع‌آوری شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 06
کد خبر: ۱۳۲۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر «حمید رضا حاجوی» شهردار منطقه یک با اعلام این خبر گفت: «مجتمع تجاری پالادیوم در سنوات قبل بدون ملاحظات ترافیکی و محلی با تغییر کاربری از حوزه مسکونی به حوزه تجاری در خیابان الف ساخته شد که  به دلیل تخلفات، کمیسیون ماده صد در چند موضع نکاتی را  در قالب رای قطعی به مالکین اعلام کرد.»

او افزود: «با اعلام رای قطعی، منطقه یک وارد عمل شد و پس از تشریفات قضایی و اداری لازم، نسبت به انسداد دو تونل نفر رو و خودرو که در زیر زمین و بدون مجوز احداث شده بود  در ۱۸ اسفند ماه اقدام کرد.»

حاجوی این اقدام را  یکی از فاخرترین اقدامات فنی شهرداری دانست و گفت: «برچیدن سازه‌ای که به لحاظ فنی ابعادی در حدود ۴۱ متر طول و عرض معادل ۶ تا ۸ متر و همچنین ارتفاع حدود ۸ متر داشت و به لحاظ وزنی حدود ۱۰۰ تن بود در حدود دو ماه تلاش شبانه‌روزی همکاران در منطقه به اتمام رسید.»

کلمات کلیدی: پالادیوم
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار